Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Ekologické zemědělství. Chov drůbeže, skotu.

Helena Štverková se zaměřuju na lesní práce, údržbu zahrad, kultivaci pozemků, rizikové kácení a práce z plošiny.

Jaroslav Koudela provozuje ovocnou školku, zaměřuje se na zahradnictví a poskytuje komplexní služby mulčování, postřiků, sekání a mnoho dalšího.

Farma. Chov: - ovce - kozy - Gotingenské prase. Prodej: - kozí mléko.

Zahradnictví. Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad. Maloobchod, prodej: - listnaté a jehličnaté keře - trvalky a skalničky - ovocné stromy a keře - sazenice zeleniny - letničky - zemina - postřiky - hnojiva.

Hoštická a.s. je producent zemědělských plodin a výrobce strojů.

Polesí: - Čavisov - tel.:553768051. Revíry: - Bolatice: - tel.:553655034 - Hrabyně: - tel.:553775132 - Hradec nad Moravicí: - tel.:553784091 - Chuchelná: - tel.:553650123 - Pustá Polom: - tel.:553776143 - Doubrava: - tel.:553784091 - Háj* ve Slezsku: - tel.:553773213 - Mokré Lazce: - ...

Lesní práce. Lesnictví a myslivost.

Deepex s.r.o. se zaměřuje na chemii a procesní inženýrství, vyrábí substráty, hnojiva, chemické speciality a mnoho dalšího.

Ubytování v penzionu Stodola ve Stěbořicích nedaleko Opavy. Doplňkový prodej vyzrálého hovězí masa z vlastního chovu. Restaurace.

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba.

Společnost OSEVA PRO s.r.o. je privátní semenářskou organizací navazující na tradici státního podniku OSEVA Praha. Zabýváme se výrobou, úpravou a obchodem s osivem a sadbou polních a speciálních plodin. Zabýváme se řešením výzkumných úkolů, zasahujících především do problematiky pícnin a olejnin, a souběžně i novošlechtěním a udržovacím ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Poradenská činnost, poradenství, legislativa v zemědělství: - ochrana a výživa rostlin. Distribuce, prodej, skladování, rozvoz: - hnojiva a přípravky na ochranu rostlin (pesticidy). Výkup: - zemědělské komodity (pšenice, ječmen, řepka, mák, hořčice). Likvidace PE obalů od přípravků na ochranu rostlin.

Prodej: - ovoce, zelenina - potraviny - maso, uzeniny - pečivo.

Realizace a údržba zahrad. Sečení travnatých ploch a mulčování. Výsadba stromů a keřů. Pěstební práce v lese. Rizikové kácení. Prodej dříví. Školkařská činnost.

Davidův mlýn se nachází ve Starých Těchanovicích a nabízí Vám denně čerstvé ryby z našich rybníků v restauracích Vážka a Bar&Grill. Ubytujete se v pokojích nebo v apartmánech s vlastní kuchyňkou. Davidův mlýn nabízí výhled na nádhernou přírodu. Našim hostům nabízíme keramickou dílnu pro vaše výtvarné ambice, wellness procedury, venkovní ...

Hnojiva pro klasické i bio zemědělství: - tekutá - granulová Dodávky pro velkoodběratele, malo-hospodáře, pěstitelům zeleniny i vinohradníky. Poskytujeme odborné poradenství.

-Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba koksu, surového dehtu a jiných pevných paliv -Zprostředkování obchodu a služeb -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Výroba potravinářských výrobků -Velkoobchod -Zastavárenská činnost

Chovatelské potřeby: - krmiva značky Josera, Best Choice nebo Dr.Clauder´s - podpůrné prostředky, vitamíny, minerály a nutriční doplňky - veterinární přípravky a prostředky (pouze s osvědčením pro prodej VLP). - boudy, kotce, klece, přepravky, odpočívadla, křesla - škrabadla - pelechy, polštáře, válendy - misky, napáječky, stojany - ...

Chov drůbeže Pěstování plodin jiných než trvalých Podpůrné činnosti pro živočišnou výrobu Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti Živočišná výroba

Dealer BEST, spol. s r.o. Výroba, distribuce: - organické hnojivo AGROHUM a kompost AGROKOMP. Prodej: - balená hnojiva v PE pytlích - volně ložená hnojiva. Zpracování biologicky rozložitelného odpadu. Distribuční sklad a prodej: - volně ložená a balená hnojiva - Březová u Vítkova - tel.: 556307154 - pracovní doba: - 7-14.