Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Výroba: - krmiva - krmné směsi.

Projekce a realizace sadových a zahradních úprav. Pěstování a prodej: - okrasné dřeviny - sazenice květin a zeleniny - truhlíkové a balkonové květiny. Maloobchodní prodej: - zahrádkářské potřeby - řezané a hrnkové květiny - sazenice zeleniny a letniček - květiny pro balkony a truhlíky - semena, cibule, hlízy - postřiky, ...

Pronájem: - kráčivá rypadla. Zmní práce v těžko přístupných terénech: - práce s kráčivými rypadly. Úprava a regulace: - toky. Mulčování: - náletové dřeviny.

Prodej: - krmivo pro psy, hlodavce, ptactvo a exoty - akvarijní rybičky - exotické ptactvo - chovatelské potřeby.

Zemědělství: - obilí - mák - řepka - cukrovka - vepřové maso - mléko. Oprava: - zemědělské stroje.

Pěstování, prodej: - okrasné, listnaté, jehličnaté stromy - keře - balkónové květiny - skalničky - zahradnické potřeby.

Zahradní architektura, služby: - realizace zahrad - projektování zahrad - rekonstrukce zahrad - terénní úpravy - údržby zahrad - úklid sněhu.

Nákup a prodej: - surové dříví. Prodej: - palivové dříví. Sazenice lesních dřevin. Plantáže vánočních stromků. Školkařská činnost. Traktorová doprava.

Výroba: - rostlinná - živočišná.

Maloobchod, velkoobchod: - dřeviny - listnaté stromy, keře - vřesovištní rostliny, růže, trvalky. Sadové úpravy.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Farma. Výroba, prodej: - rostlinné produkty.

Provádí: - chemické postřiky pro zemědělce - ochrana rostlin - rozmetání hnojiv - příprava půdy.

Zahradnická firma. Zahradní služby. Realizace a údržba zahrad: - soukromé zahrady - areály firem. Zakládání okrasných jezírek. Travní koberce. Okrasná školka: - listnaté a jehličnaté stromy.

Velkoobchod, prodej, E-shop: - krmiva - chovatelské a jezdecké potřeby, akvaristika, teraristika. Výroba, export, import: - krmiva - chovatelské potřeby. Obchodní známka: - ALKAPET.

Distribuce, obchodní zastoupení, prodej: - Hydrogel (ochrana kořenů a rostlin): - půdní přípravek pro uchování vody a živin.

Okrasná školka. Produkce, pěstování: - vřesovištní druhy dřevin - Andromeda - Calluna vulgaris - Daboecia - Erica - Hebe - Pieris - Rhododendron - azalky - kanadské borůvky.

Výhradní obchodní zástupce firmy EGT system spol. s r. o. pro oblast Moravskoslezského a Olomouckého kraje. Prodej: - přípravky na ochranu rostlin - certifikovaná osiva - pevná a listová hnojiva. Poradenství v zemědělství: - zpracovní plánů ochrany a výživy rostlin - pomoc při evidenci přípravků na ochranu rostlin - bezpečnostní ...