Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Sklad, skladování: - hnojiva a přípravky na ochranu rostlin (pesticidy).

Prodej: - zemědělské produkty. Živočišná výroba, chov: - mléčný skot - prasata. Rostlinná výroba: - cukrovka - ozimá pšenice - jarní ječmen - krmné obilí - mák - ozimá řepka. Služby zemědělskou technikou: - kombajny - řezačka - sklizeň cukrovky - traktor - polní práce. Zámečnické práce včetně povrchové úpravy - ...

Velkoobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky. Další prodej: - Krnovská (Supermarket COOP Terno) Opava.

Hospodářské družstvo. Nákup, sušení, čištění, skladování a prodej produktů rostlinné prvovýroby: - obilniny - olejniny - luštěniny -maloobjemové plodiny Nákup a prodej krmných surovin. Výroba, prodej: - doplňkové krmné směsi.

Prodej: - krmivo - chovatelské potřeby - drobná zvířata. Výroba krmiv.

Velkoobchod, maloobchod: - zemědělské pneumatiky všech světových značek Prodej, servis: - zemědělské stroje - zemědělské technologie Zemědělské služby: - ořez větví - lisování slámy - moření osiv - rozmetání hnoje - přísev luk a pastvin.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Pilařská výroba. - trámy - fošny - prkna - štěpky na palivo - těžba - přibližování stromů - doprava - práce se štěpkovačem.

Zemědělské družstvo: - živočišná a rostlinná výroba.

Pěstování: - obilí - kukuřice - řepka olejka - mák. Chov: - skot.

Výroba a prodej: - konzumní slepičí vejce (vajec) - drůbeží maso.

Zahradnictví. Prodej: - řezané květiny - dřeviny Zakládání a údržba zahrad.

Výroba, prodej: - zemědělské produkty.

Výroba, prodej: - krmiva pro hospodářská zvířata.

Těžba dříví. Výkup dřeva. Lesnictví.

Chov: - pštrosi. Pěstování: - pšenice - ječmen.

Výroba, zpracování: - zemědělské produkty.