Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Společnost JELO AKŠILE s.r.o. prodává palivové dříví, provádí výškové kácení, ořez stromů a další lesnickou činnost.

Dagmar Bartoňová provozuje chovnou stanici.

Prodej a poradenství v oblasti superabsorbentů (hydrogelů) pro domácí i průmyslové využití v zemědělství, zahradnictví, lesnictví, potravinářství a hutnictví. Adresa skladu Slavíkova 6142 708 00 Ostrava – Poruba

Chovatelská stanice Lupet - chov psího plemene Jorkšírský teriér.

Chovatelská stanice: - plemeno psa Tosa-inu. Služby: - hotel pro psy, psí hotel - výcvik psů - agility.

Prodej originální přírodních kamenů do zahrad, pro stavby i dekorace. Okrasné dřeviny, bylinky, kůry, substráty, obsypové materiály - drobné valounky, vymývané kačírky a různobarevné drtě. Zahradní dekorace a architektura.

Prodej: - semena-květiny, zelenina - hnojiva - květináče - rašelina, zemina - chemické přípravky - zahradnické potřeby - ovocné stromky.

Zahradnictví, prodej: - letničky, balkonovky - pokojové květiny - okrasné stromy, keře - ovocné stromy a keře - bylinky - substráty.

Jan Staněk se zaměřuje na pěstování a prodej různých druhů brambor vhodných i k uskladnění.

Kamil Pásek se zaměřuje na pěstování, sbíraní a prodej masožravých rostlin.

Andrea Ambrožová se zaměřuje na prodej ovocných stromků, navrhování, realizace a údržbu zahrad a na rostlinnou výrobu.

Šlechtění hybridních paprik. Produkce, prodej: -osiva papriky.

Pobočka. Lesy České republiky. Lesní správa Šenov.

Společnost BIO ESIEINTE s.r.o. se zaměřuje na prodej řepky, vyrábí potravinářské a technické oleje, distribuuje pelety a provádí logistické služby.

Zemědělská společnost. Živočišná výroba: - chov skotu - hovězí maso - mléko. Rostlinná výroba, prodej: - brambory - pšenice - ječmen - řepka - mák.

Služby v oboru lesnictví, údržby zeleně, zpracování biomasy - těžba dřeva - kácení stromů - prodej palivového dřeva - drcení a štěpkování.

Služby: -odkup nebo zprostředkování prodeje lesů či dřevní hmoty

Služby: -čištění ovzduší pomocí nanotechnologie -rekultivace půdy pomocí konopí setého

ECO-MADE PRODUCTS s.r.o. provozuje rybářství a sportovní rybolov, prodává ryby a vydává povolenky.

Markéta Hovjacká, chovatel, cvičitel koní, zemědělec. Zaměřujeme se na chov koní a s tím spojené vyjížďky na koních po celém Moravskoslezském kraji. Dále si u nás můžete domluvit výuku jízdy na koni s našimi cvičiteli. Koně je možné si u nás zapůjčit i na různé akce, oslavy narozenin, den dětí, sportovní dny....atd. Věnujeme se také ...

Společnost Bialoň trade a.s. se sídlem v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej zemědělských komodit a jejich dovoz. V našem sortimentu najdete nejen čerstvou ale i konzervovanou zeleninou či loupanou, praženou pohanku, jáhly, mák, kmín a další produkty. Veškeré zemědělské suroviny nakupujeme od českých pěstitelů a jiných společností, ...

Prodej: - listová hnojiva na bázi chelátů

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických služeb -Poskytování služeb osobního charakteru a pro ...