Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Dovoz, prodej: - mořští živočichové, ryby Výroba, prodej: - akvária - filtrace, technika, chemie pro mořská akvária

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...

Chov zvířat pro zájmový chov a jejich výcvik

Výroba, velkoobchodní, maloobchodní prodej, dodávka: - bakterie a enzymy - biopřípravky pro čištění žump, septiků, domovních i průmyslových čistíren, odpadních vod a odpadů - urychlovače kompostů - zúrodňovače půdy - bakterie pro čištění akvárií, jezírek, rybníků, enzymy na zápach, plísně, skvrny - přípravky pro rozklad a likvidace ...

Prodej - krmiva, krmné směsi pro domácí i exotická zvířata

E-shop, prodej - kamenná prodejna: - chovatelské potřeby - krmivo, granule pro psy a kočky - krmivo pro ptáky, rybičky - směsi pro krmení drůbeže a králíků, granule pro králíky - nosnice, šrot

poradenství v zemědělství, prodej hnojiv, pesticidů, zemědělských komodit, tvorba webové prezentace

Prodej: - brambory, seno, sláma, vlašská jádra . Velkoobchod: - zemědělské komodity. Mgr. Martin Haša - zahraniční obchod tel.: 608660303

Chovatelská stanice - německý ovčák

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Služby: - správa a údržba vodních toků - provozování a údržba vodních děl - zjišťování a hodnocení stavu povrchových a podzemních vod - rybné hospodářství.

Těžba dřeva, kácení stromů. Údržba zahrad a parků, zeleně kolem pozemních komunikací. Pronájem plošiny. Čištění okapů a reklam.

Chovatelská stanice plemen Bišonek Frisé a Leonberger. Naše chovatelská stanice se již několik let zabývá odchovem Bišonků a Leonbergerů. V nabídce máme zdravá a dobře socializovaná štěňata. Novým majitelům stěňátek poskytujeme podporu a rady a zůstáváme s nimi v kontaktu. Vlastníme chovného pejska Colina - Junior šampiona ČR, Junior ...

Zahradnické práce, zahradník: -zakládání veškeré zeleně včetně hrubé i jemné modelace terénu -přírodně krajinářské úpravy -výsadby stromů, keřů, rostlin -drobné zahradní stavby. Údržba-zeleň. Projektování-zahrady. Sadové úpravy.

Prodej: - litinové a skleněné plotny - živá drůbež - žáruvzdorné sklo - topidla - náhradní díly.

Údržba komunikací. Údržba zeleně: - kosení travnatých ploch - vysekávání příkopů - odvoz biomasy. Lesnické práce.

Zemědělství. Zemědělská výroba: -živočišná -zemědělská.

Zahradnictví. Návrh, projekce, realizace, výsadba, údržba: - veřejná, soukromá zeleň - zahrady -okrasné a ovocné dřeviny - živé ploty - trávníky, louky, pastviny. Pěstování, prodej: - květiny (balkonové, záhonové) - zelenina - okrasné dřeviny.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - vše potřebné pro pěstování rostlin vč. zařízení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - potřeby pro pěstitele - kuřácké potřeby - hnojiva a chemie.

Lesnictví: -prodej vánočních stromků -projekt a realizace zahrad -výkup, prodej dřevní hmoty -doprava dřeva -těžba dřeva.