Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Velkoobchod. Zpracování a prodej masa pro zvířata: -sušené pamlsky -krmiva pro psy a kočky. Speciální kynologická prodejna: -krmivo -potřeby pro psy,kočky -obojky,vodítka.

Semenářství. Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - květiny - hnojiva - postřiky.

Autodoprava, zasilatelství. Prodej: - granulovaná krmiva pro psy a kočky, granule - chovatelské potřeby.

Prodej: - chovatelské potřeby, krmiva. Jízdárna. Výcvik: - jízda na koni.

Rostlinná výroba, farma. Prodej komodit: - obilí - pšenice, ječmen. Služby v rostlinné výrobě: - doprava zemědělskými stroji, traktory - posklizňové zpracování komodit.

Jízdárna, jízda na koni. Prodej - jezdecké potřeby.

Pořádání - lovecké cesty Preparování zvířat recentní obratlovci, preference velcí savci

Chovatelská stanice - AMERICKÝ STAFORDŠÍRSKÝ TERIÉR

Fotografování - psi Chovatelská stanice - BAILEY RAY Výchova a výcvik - psi Stříhání a úprava - psi Provoz - psí hotel

Obchod - se skotem - hospodářská zvířata Chov - hospodářská zvířata Obchod - se skotem - hospodářská zvířata

Těžba dřeva Inženýrská činnost Architektonická činnost Projekční činnost Demoliční činnost Pozemní stavby Povrchové úpravy - kovy Zámečnictví Lesnictví

Chovatelská stanice - BIŠONEK - NĚMECKÝ OVČÁK

Kompletní elektroinstalační práce, včetně revizních zpráv Plynoinstalační práce Topenářské práce Izolatérské práce Odstraňování staveb Výstavba - živičná hospodářství obaloven Zámečnické práce Udržba - živičná hospodářství obaloven - řemeslná činnost

Doprava - kontejnerová Doprava - silniční nákladní Kácení dřevin - frézování pařezů Revize - náhradní zdroje Opravy, servis, revize - náhradní zdroje Zimní a letní údržba komunikací Strojní úklid komunikací Montáž - venkovní bazény Stavba, montáž - ploty Opravy - stavební stroje