Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Velkoobchod: - ovoce - zelenina

Prodej, maloobchod: -zahrádkářské potřeby -zahradní mechanizace -hojiva, osiva, semena

Chov a výcvik koní. Výcvik hřebců a klisen, ukončený zkouškami výkonnosti. Výcvik starokladrubských koní, určených k prodeji, pod sedlem a v zápřeži. Středisko ústřední evidence koní.

Zemědělská výroba. Opravy: - osobní a nákladní automobily - zemědělská technika. Pneuservis.

Prodej : - autobaterie - akumulátory - traktorová skla Servis oprava : - opravy traktorů - opravy zemědělských strojů Výroba a prodej : - maso, masné výrobky. Prodej: - skot Holstein - zemědělská technika. - obilí. - olejniny

Rostlinná výroba: - pěstování zemědělských plodin

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou -polní práce s mechanizačními prostředky.

Výroba a prodej produktů rostlinné výroby - zahradnictví - rostlinná výroba

Import a velkoobchod s ovocem a zeleninou. Rozvoz a dodávky ovoce a zeleniny pro obchody, školní jídelny, veřejné stravování, restaurace, penziony, hotely a jiné velkoodběratele.

Zemědělská výroba: -rostlinná a živočišná. Pěstování: -pšenice, ječmen, tritikále, oves, hrách, řepka, slunečnice, mák, len přadný, cukrovka, kukuřice na zrno a siláž, jeteloviny, kmín. Chov: -skot -šlechtitelský a užitkový chov prasat. Mechanizační prostředky: -sklízecí mlátičky -traktory -samosběrací vozy -žací ...

Výroba, služby: - rostlinná výroba - mechanizace a služby - živočišná výroba: -chov prasat, skotu, drůbeže - nezemědělská výroba: -výroba skleníků -hydravlických hadic -technologií do stájí -lisů a speciálních brusek - finalizace výroby - nákladní doprava

Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou.

Velkoobchod, dodávka, prodej: -vitamínové krmné doplňky -sadbové a konzumní brambory -široký sortiment pekárenských výrobků -zemědělské produkty Zemědělská výroba: živočišná, rostlinná.

Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností- terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Silniční nákladní doprava.

koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Správa a údržba nemovitostí Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Pořádání odborných kurzů, školení a jiných ...

- zemědělské družstvo - rostlinná výroba - živočišná výroba

Společnost se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. - rostlinná výroba - živočišná výroba - Zemědělská činnost - výroba a opravy zemědělských strojů

Chov a prodej sladkovodních ryb. Velkoobchod, maloobchod. Farmový chov zvířat. Myslivost. Výlovy rybníků. Poradenská činnost v oblasti chovu ryb, rybářství, rybníkářství a hydrobiologie.

- soukromý zemědělec - zemědělská výroba