Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Plemenářská služba: -šlechtění -inseminace. Rostlinná a živočišná výroba.

Chov japonských křepelek. Křepelčí farma.

Pěstování a prodej produktů rostlinné výroby - převážně květin a okrasných dřevin.

Výroba - rostlinná - živočišná. Zemědělská činnost.

Výroba: - kovo - dřevovýroba - stolařství - klempířství - pozinkovaný plech-velké množství. Lesnické práce.

Ubytování v soukromí Nabídka ubytování v 5 apartmánech s celkovou kapacitou 20 lůžek. K dispozici je vlastní sociální zařízení. Možnost parkování. Chov i prodej ovcí a produkce plemenných beranů.

Zpracování dřeva. Stavebně truhlářské práce.

Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - dekorativní plasty - nářadí - krmiva.

Zemní práce všeho druhu (menšího rozsahu) - výkopy inženýrských sítí, hloubení jámy pro bazén, výkopy základů, příprava terénu pro chodníky a zámkové dlažby, hydroizolační okopy základů budov. Průklest a kácení náletových dřevin. Půjčovna přívěsů za osobní vozy. Půjčovna HAKI lešení. Správa budov a objektů.

Živočišná výroba: - chov skotu

Zahradnictví, práce: - zahradnické - kompletní péče o stromy - pořez mobilním katrem, motorovou pilou - sekání trávy - rizikové kácení.

Zahradnictví. Květinová a zel. sadba, smuteční a dušičková vazba, různé zahrad.práce.

Sklenářské práce. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Sklenářské, malířské a natěračské práce. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Pozemní a inženýrské stavitelství. Výroba elektrických strojů a zařízení. Elektroinstalace.

Distribuce: - sadbové a konzumní brambory - sadbové, rané, pozdní, průmyslové, loupané - obilí - potravinářské i krmné - luštěniny - hrachy zelené, žluté, krmné, hrachové odpady - technické plodiny - mák, kmín, hořčice, řepka - doplňky pro skot - rašlové pytle 3, 5, 10, 15, 25 kg

- zemědělské družstvo - produkty rostlinné a živočišné výroby

- rostlinná výroba Zastoupení plodin je cca následující: Pšenice ozimá - 310 ha Ječmen ozimý - 75 ha Ječmen jarní - 400 ha Řepka ozimá - 160 ha Kmín kořenný - 40 ha Hrách setý - 30 ha Krmné plodiny - kukuřice, jetel cca - 800 ha - živočišná výroba služby : - sklizeň řepky a obilovin sklízecími mlátičkami John Deere - sklizeň ...

Zahradnictví, šlechtění a pěstování hlíznatých Begonií: - z výsevu - z mladých rostlin - z hlíz - sklizeň hlíz Internet: - vše o begoniích - fotosoutěž + novošlechtění + novinka voňavá begonie Katalog: - begonie velkokvěté - begonie převislé - begonie mnohokvěté - begonie miniaturní - nabídka hlíz ...

Zelenina Šnakov Pěstování: -košťálová zelenina - květák, zelí, kapusta, celer, obiloviny, mák a jiné plodiny -květiny. Prodej, velkoobchod, maloobchod: -sadba zeleniny, květin -na podzim se krouhá kruhárenské zelí -veškerá podzimní zelenina -květiny.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. Salon Pegy: -stříhání, úprava psů malých plemen. -vše pro Yorkšírské teriéry. Chovatelská stanice Yorkšírských teriérů.

V prodejnách nabízíme: -kolem 70-ti druhů akvarijních ryb, raky, kraby -terarijní zvířata -hlodavce (křečky, králíky, činčily, osmáky, pískomily, myšky) -andulky, exotické ptáky, velké papoušky (žako) -cvrčky a holátka.

včelařství, zpracování a prodej včelích produktů Sídlo: Trávník 1984, Česká Třebová