Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zahradnictví. Prodejna, tel.: 606876296

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny, řepka, krmné plodiny - průmyslové brambory. Živočišná výroba, chov: - skotu - hovězí dobytek - prasata.

Komplexní lesnická činnost a služby v myslivosti. Specializace na rizikové kácení stromů. Údržba zeleně.

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Prodej -jezdecké potřeby uzdečky, sedla, rajtky, chaps, saka, přilby, jezdecké boty, kartáče, hřbílka -chovatelské potřeby elektrické ohradníky, dráty, lanka, pásky, isolátory pro koně -krmiva a minerální přípravky pro koně.

Výroba: -stavební řezivo. Prodej: -lesnické potřeby.

Westernový ranč Podolí. Pořádání: -dětské letní tábory -školní výlety -firemní akce. Ubytování: -čtyř- a pětilůžkové pokoje -sruby -apartmán. Nabízí: -vyjížďky ve volné přírodě -vodění dětí na ponících -ustájení koní. Občerstvení: -kiosek v areálu ranče (studené i teplé nápoje, jídla, suvenýry).

MARKET Klatovy. Velkoobchod, maloobchod: -hospodářské potřeby. -spojovací materiál. -ruční, elektrické nářadí. -ochranné pracovní pomůcky. -barvy, laky, tmely. -krmiva.

Prodej: -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy zahrad a parků -výsadba a úpravy živých plotů -stavba skalek a jezírek -zahradní stavby.

Nákladní autodoprava. Opravy: -automobily -pracovní stroje. Zemědělská výroba.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny -bylinky -semena -citrusy.

Skladování a prodej: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -chemické látky a pesticidy. Aplikace hnojiv a práce v zemědělství: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -ochrana rostlin. Pohonné hmoty: -dovoz, rozvoz a prodej. Nákladní automobilová doprava včetně zahraničí. Pronájem výrobních a ...

Lesní společnost: -lesnické služby -výroba a prodej dřeva.

Zemědělství -chov plemenných býků a jalovic.

Zemědělské družstvo. Výroba, prodej: -lupínky.

Odbytové družstvo Bítovka. Výroba produktů rostlinné a živočišné výroby. Prodej pelet.

Živočišná výroba

Restaurování - dobový nábytek Správa budov Ubytovací služby na zámku - kapacita 6-10 míst - sportovní vyžití (kánoe, horská kola k dispozici) Stavební činnost Lesní práce

Malby Stavba - komíny Izolace Betony Stavba - ploty Zemní práce - základy - sklepy - septiky - jímky - inženýrské sítě voda, plyn, kanalizace - úpravy terénů, komunikací a zahrad - nakládka a vykládka palet - manipulace na méně dostupná místa - nakládka sypkých materiálů Obklady a dlažby ...