Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Výroba a prodej premixů krmných aditiv, obchodní činnost v oblasti veterinárně medicínské, poradenské služby v oblasti krmivářství, potravinářská diagnostika (mikrobiologie, mykotoxiny, chemická rezidua)

Velkoobchod:ovoce, zelenina, suché plody.

Chov, výkup, prodej, vývoz: -sladkovodní i mořské akvarijí ryby.

Nabízíme velkoobchodní prodej širokého sortimentu rostlinných surovin, bylin z tuzemska i dovozu pro: - potravinářství - farmacii - likérnictví

Pěstování a prodej okrasných rostlin a balkonových květin.

Prodejna, zahrada a vyhřívaný skleník v Praze nabízí bonsaje bytové i venkovní.

Nákup, prodej: - zemědělské plodiny (obiloviny, olejnatá semena ...). Dovoz, distribuce: - krmiva - honojiva - zemědělské chemikálie.

Obchodování se zemědělskými komoditami a potravinářskými výrobky.

Kompostárna, okrasná školka, prodej okrasných materiálů, strojní zahradnické práce, půjčovna malé mechanizace. Provádění a údržba sadových úprav, rekultivace, práce s půdou, architektonické návrhy, dendrologické průzkumy, služby obyvatelstvu.

Provozování zahradnictví a květinářství. Prodej hrnkových rostlin.

Pěstujeme a prodáváme ušlechtilé lesní a okrasné jehličnany.

Výroba, prodej: - krmivo pro akvarijní rybičky a potěr.

Činnost: - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - výstavba nových objektů - truhlářství - služby soukromých detektivů - zprostředkování služeb - - zámečnictví - organizování sportovních soutěží - vydavatelské a nakladatelské činnosti - zednictví - bezpečnostní agentura - zahradnické práce - úklidové služby - revize (elektro, ...

Květinářství. Prodej kytic všeho druhu. Rozvoz, roznáška, donos, doručování, dodávky domu, do firmy či kanceláře: -květiny, květinové koše -květinové dary k svátku, narozeninám, výročím, prezentace firmy -květinová výzdoba (svatby, večírky, reklamní akce). -květinová výzdoba interiéru, včetně.

Služby: - znalosti v oboru pěstování rostlin pod umělým osvětlením - široký sortiment potřeb pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - půjčování pomůcek (luxmetr na měření intenzity světla - kvalita výbojek či stínidla, děrovací kleště na PE-hadici, profesionální tacker aj.) - návrh projektů, konzultace a poradenskou činnost.

Údržba zahrad Zpracování návrhu osázení Realizace výsadeb Rekonstrukce a zakládání trávníků Osazování skalek, budování a osazování vřesovišť s vápnostřežnými rostlinami Řez, průklest a zmlazování ovocných a okrasných dřevin Osazování jezírek, vodních nádrží a vodotečí Výsadby dle speciálních požadavků zákazníka Ozeleňování balkónů, teras, ...

Zahradnické centrum: - okrasné dřeviny - ovocné stromky - květiny - svatební kytice - smuteční vazba - zemina - rašelina - hnojiva - zahradní krby - keramika - potřeby pro zahrádkáře - zakládání zahrad.

Zahradnictví nabízí krásné rostliny do vašich rajských zahrad. Prodáváme pouze kvalitní a rozrostlé rostliny - nikoli sazenice. Jsme specialisté na magnólie, stálezelené stromy, keře a kvetoucí dřeviny.

Akvaristika, maloobchod, prodej: - akvarijní rybky a vodní živočichové - akvarijní technika - krmení - rostliny - lepená akvária.

Organizace producentů, která sdružuje pěstitele ovoce z významných pěstitelských oblastí ČR.

Nákup, prodej: - zemědělské komodity.

Služby: - údržba zeleně - zakládání - výsadba trávníků - sekání trávy - projekty, návrhy a realizace zahrad - zahradní jezírka a osvětlení. Sázíme a udržujeme okrasné a rychle rostoucí dřeviny a keře, spravujeme parky. V oblasti zahradnictví poskytujeme veškeré zahradnické práce a služby: - prodej - výsadba - kácení stromů - ...

Naše činnost: - prodej travních směsí - množení osiv - trávy, jeteloviny, luskoviny - svazenka vratičolistá - hořčice bílá - ředkev olejná a další.