Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Prodej, internetový obchod, e-shop: -hračky pro papoušky z přírodních materiálů -krmení a pamlsky pro papoušky -ořechy, sušené ovoce, směsi pro papoušky -klece a voliéry pro papoušky vyrobené na zakázku -potřeby pro chov papoušků a exotického ptactva Prodejní a výdejní místo: Nákupní centrum "Géčko" Office Centrum - 1. patro Společnost ...

Prodej - krmiva a rostlinné produkty se zaměřením na řepku a sojové šroty

Znalecké posudky - v oboru lesnictví Odborné lesnické práce

Sadové a parkové úpravy - projekční činnost Zahradnictví - léčivé zahrady - práce s virgulí a kyvadlem - hledání geopatogenních zón.

Nabízíme veterinární léčiva a odborný materiál pro veterinární lékaře a lékárny, krmiva a diety Hills, Trovet.

Dodávka - osiva kukuřice, slunečnice a řepky ozimé

Rostlinná výroba včetně zelinářství a zahradnictví

Hlavním cílem PSOZ je péče o opuštěné, poraněné, nemocné a týrané kočky. ÚTULEK: Radovská 3 Praha 14 tel: 774 685 999

Nákup a prodej zeleninových a květinových osiv pro profesionální pěstitele i ostatní veřejnost.

Doprava - písek - štěrk - beton - zemina - vozy FORD TRANZITa LIAZ 150

Společnost NOVOLINA s.r.o. se zabývá podnikáním v oblasti zemědělské výroby a prodejem zpracovaných výrobků, jako jsou například modrý mák, kmín, maková náplň. Všechny výrobky splňují mezinárodní standardy jakosti. Našimi hlavními partnery jsou společnosti působící v oblasti zemědělské produkce na trzích v Rakousku, Německu, Polsku, Rusku a na ...

Zahradnictví-Lhotka u Dobříše. Zahradní centrum: - okrasné dřeviny, ovocné stromky, sloupovité ovocné stromky, letničky, trvalky, thuje, pokojové květiny, okrasné růže, zahradnické potřeby, osiva, vinná réva, substráty.

Firma ANIMO PLUS, s.r.o. je provozovatel: -mobilní míchárny krmných směsí se zaměřením na služby šrotování a mačkání zrnin -distributor sojového extrahovaného šrotu a minerálně-vitaminózních doplňků do krmných směsí pro hospodářská zvířata značky SCHAUMANN. Firma je vlastníkem dvou mobilních mícháren krmných směsí typu Gmelin FD ...