Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Prodej - dárkové a upomínkové předměty Květinářství - vazby květin na přání - mezinárodní květinová pošta Zahradnictví

Jezdecká škola - výcvik jízdy na koních.

Velkoobchod, e-shop: - lanýže - lanýžové produkty - sýry s lanýžem - těstoviny s lanýži

Chovatelská stanice německých ovčáků.

Dětské tábory jezdecké kurzy Ekologická farma - chov koní

Penzion - vybavené apartmány - prostory pro školení, semináře - jízdárna - zapůjčení společenských her Jízdárna Biofarma - chov ovcí, krav.

Česká myslivost, a.s. nabízí v různých lokalitách České republiky možnost lovu neznámějších druhů spárkaté a pernaté zvěře. Hony zajišťujeme jako komplexní službu, tzn. včetně obstarání loveckých lístků, ubytování, stravy, pojištění a doprovodu.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Velkoobchod a maloobchod

Služby a činnost: - oblast lesního hospodářství a dřevozpracujícího průmyslu: - vlastníkům lesa - kontakty se zahraničím - informatika - výstavnictví.

Služby: -optimalizace hospodaření na lesním majetku -výpočet zásoby porostů nastojato -výkup lesních majetků -nákup a prodej dříví -těžební a pěstební činnost -realizace a úprava zahrad -rizikové kácení dřevin

Služby: -jízdárna -mini zoo -pořádání svateb a firemních akcí

Udržujeme městské lesy, drobné vodní toky a vodních díla, staráme se o zvláště chránění území a šíříme povědomí o ekologické výchově. Naše činnost zahrnuje: Městské lesy - lesopark Šárka, Chuchle, Hostivař, Hodkovičky, Bohnice - nové výsadby, pěstování a obnova lesa - pikniková místa, myslivost, rekreace v lesích. Dále Vám nabízíme ...

Dodávka, e-shop: - dortová směs pro koně - dortová směs pro psy

Výhradní zastoupení firmy BioAktiv-Pulver Productions und Vertriebs GmbH pro Českou republiku. Dodávka: - podpůrné přípravky pro zemědělství

Maloobchod, prodej: -jezdecké potřeby -krmiva pro koně a hospodářská zvířata