Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Bezpečnostní a detektivní agentura Chovatelská stanice - ŠVÝCARSKÝ SALAŠNICKÝ PES

Chov králíčků - ZAKRSLÝ TEDDY Prodej - ZAKRSLÝ TEDDY

Dodavatel - osivo kukuřice, slunečnice, řepky, zeleniny - přípravky na ochranu rostlin herbicity, insekticidy, mořidla

Občanské sdružení Chovná stanice specializovaná na dravce a sovy Programy environmentálního vzdělávání pro školy

Jezdecká akademie. Služby: -výuka jízdy na koni. -ustájení koní.

Jsme velkoobchodní firma zabývající se dovozem a distribucí krmiv a potřeb pro psy, kočky, hlodavce, ptáky a rybičky. Nabízíme bohatý sortiment 3600 položek zboží zn. TRIXIE, ANIMONDA, CHICOPEE, GENESIS, ADVANCE, BREKKIES, SANAL, klece INTER-ZOO, konzervy PET, italské konzervy a paštiky MONGE, ASTOR, REX, MARCHIORO, MPS, GRANUM, AVICENTRA a mnoho ...

Firma Kopečný a Kučera vznikla v roce 2002 a začala se zabývat prováděním komplexních lesnických služeb. V roce 2007 jsme založili lesnickou firmu Vysočinská lesní s.r.o., která přebrala veškeré námi prováděné služby. Hlavní náplní naší lesnicko-dřevařské firmy je především práce v lesním hospodářství, kde provádíme veškeré služby s tímto spojené. ...

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Prodej: - zahradní rostliny - substráty a kůra - osiva - hnojiva a postřiky - keramické a plastové truhlíky a květináče. Realizace a úpravy zahrad.

Chovatelská stanice - NĚMECKÝ OVČÁK Hotel PRO psy

Zpracování a rozvoz: - brambory (loupané, vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Společnost Acre.cz se zabývá pěstební a realizační činností parků, závlahy, jezírek, rostlin, zhotovení mlatové cesty a štětované cesty.

Chovatelská stanice - AMERICKÝ KOKRŠPANĚL vícebarevný

Akciová společnost Agropol je obchodní společnost s holdingovým uspořádáním zaujímající významné postavení na trhu zemědělských komodit.

E - shop - potřeby pro psy granule, pamlsky, kosmetika

Psí škola: -školka pro štěňátka -výcvik psa s majitelem -výcvik psa s ubytováním -výcvik psa u majitele -příprava na zkoušky -výcvik v obraně Náprava i velmi problémových zvířat .

škola pro psy - výcviky psů - AGILITY - psí psychoterapie - školka pro štěňátka - pořádání táborů se psy Ubytování, hotely pro zvířata.

Zahradnictví, květinářství, e-shop. Prodej: - hrnkových a řezaných květin - květináčů - keramických dekoračních obalů - zeminy - hnojiv.