Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zahradnictví, pěstování, prodej, e-shop: - trvalky - skalničky - traviny, kapradiny - balkónové rostliny - bylinky

Výroba, prodej: - krmiva pro hospodářská zvířata ze soji.

Prodej potřeb pro chovatele dobytka a vlastní výrobu: -reprodukce -potřeby pro odchov telat -odrohování a kastrace -fixační pomůcky -krmná koryta a žlaby -napájecí systémy -pastevní zvonce -péče o paznehty -mulcové zábrany -čištění zvířat -stříhání zvířat -stájové váhy a míry -značení zvířat -farmářské ...

Nakladatelství - vydává: - knihy - kalendáře - zápisníky z oboru myslivosti Prodej - CD a MC s loveckou hudbou Prodej - myslivecké oblečení a doplňky

Výroba: - líh - všechny druhy - obilní destilát - Kosher líh - organominerální hnojivo-ORGAMIN - ocet 10% ve velkém balení. Prodej všech druhů lihu.

Jsme sportovní jezdecká stáj, nabízíme možnost ustájení, trénink koní i jezdců, jezdecká soustředění, vyjíždky na koních a pony.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Prodej: květin, pokojových rostlin, balkonovek, substrátů, hnojiv, postřiků, dárkových předmětů, pěstebních nádob, semen. Výroba: balkonových rostlin, velikonočních dekorací, dušiškového zboží, adventních a vánočních dekorací.

Zahradnické centrum, prodej: - sezónní dekorační rostliny - ovocné dřeviny - listnaté stromy a keře - jehličnaté dřeviny - rododendrony, azalky a další vřesovištní rostliny - trvalky, skalničky a vodní rostliny Služby: - realizace zahrad

Ekologická farma - chov skotu, ovcí, prasat a drůbeže.

Obora Rekow - chovná zvěř daněk, muflon, jelen lesní, jelen sika dybowského, kozorožec iberský, kozorožec horský, bezoár a paovce hřivnatá - ubytování, možnost rybolovu, lukostřelba a další aktivity.

Služby: - rekonstrukce a regenerace sportovních travnatých ploch - prodej speciálních travních směsí a hnojiv - celoroční údržba sportovních ploch (hnojení, chemická ochrana) - prodej přípravků na ochranu rostlin - poradenství - hubení plevelů a škůdců, ochrana rostlin proti houbovým chorobám, regulace růstu, základní a doplňkové hnojení.

Prodej - krmivo pro psy - zdravé pamlsky pro psy - granule, masové konzervy. Provozovna: K pivovaru 87, 252 06, Davle

Chovatelská stanice: - psů, plemeno anglický bulteriér.

Výroba, prodej, chov: - kachny, kuřata - krůtí maso - králičí maso - brambory.

Velkoobchod, maloobchod: -výroba šroty, krmné směsi -prodej a nákup obilí, brambory, cukr, mouka, těstoviny a další zemědělské produkty -prodej krmiva pro všechna domácí zvířata (psi, kočky...) Výhradní dovozce biologicky vhodných krmiv ACANA a ORIJEN : -kanadská krmiva pro psy a kočky.

Služby: -výkup a zpracování dřeva -manipulace a velkoobchod se dřevem -těžební činnost -pěstební činnost.

Statek Dvořák, služby: - chov kuřic - prodej vajec - prodej maso z českých farem Ruční výroba: - sušené těstoviny

Zahradnictví se specializuje na kvalitní výrobu mladých rostlin pro tuzemský trh: Chrysanthemum, Pelargonium peltatum, Pelargonium zonale, Pelargonium grandiflorum, Petunia, Impatiens a široký sortiment letniček, záhonových a balkónových květin. Dále naše zahradní centrum nabízí široký sortiment potřeb pro zahrádkáře a pěstitele. - pokojové ...

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.

E-shop: - travní směsi, osiva - hnojiva - postřiky - rozmetadla hnojiv a posypové vozíky - postřikovače - zahradní technika, nářadí

Zverimex. Maloobchod, prodej: - živá zvířata - krmiva - chovatelské potřeby: - klece - kompletní zařizování a údržba akvárií a terárií - potřeby pro psy - chovatelská literatura. On-line obchod.