Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Výroba a prodej: - sušené mléčné výrobky - mléčné krmivo - sojová mouka - sojový šrot - obilí.

Prodej nejrozšířenějších druhů sušených ořechů a sušeného ovoce - prodej volných surovin - prodej balených surovin

Agility klub Výcvik psů poslušnost, vystavování, flyball

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Jezdecká škola a stáj se zaměřením na výcvik koní a trénink jezdců. Pořádání drezurních soustředění. Prodej jezdeckých potřeb, jezdeckého oblečení a doplňků pro koně a jezdce.

Tvorba předpovědních povodňových systémů a zátopových plánů sídel a oblastí a plánování protipovodňových opatření

- údržba záhoů - údržba trávníků - stavební práce - kobercové trávníky - kácení a prořezy - vodní prvky - vozy a stroje - okrasné a ovocné rostliny - vzrostlé stromy, trávy - trvalky, letničky, bonsaje - keramika, kdvětináče - nářadí, zahradní nábytek - hnojiva a chemie

Zemědělská rostlinná výroba. Pěstování chmele, pšenice a ječmene.

Jezdectví. Výcvik jízdy na koních.

Rostlinná výroba Výroba a prodej osiv Živočišná výroba

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Rostlinná výroba - sadbové a konzumní brambory Živočišná výroba - prasata - skot

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Daňové poradenství Ekonomické práce Účetní práce - účetní poradenství - účetní a administrativní práce Kennel/Chovatelská stanice WEDDING DAY - MALTESE/MALTÉZSKÝ PSÍK - YORKSHITE TERRIER

Jezdecké výcviky. Nabídka: -ustájení koní.

Kácení a prořez stromů Rekonstrukce - fotbalová hřiště Údržba veřejné zeleně - realizace zahrad - zakládání a údržba trávníků Poskytování - služby v myslivosti

Prodej - zemědělské výrobky Velkoobchod a prodej - krmiva Velkoobchod - chovatelské potřeby - krmiva

Dodávka - upravená mořská řasa pro rostlinnou a živočišnou výrobu, úpravu vody

Zahradnictví Líbeznice. Okrasné jehličnany, listnaté keře, trvalky, balkónové květiny nabízí naše venkovní zahrada. Prodejní skleník nabízí pokojové květiny, sezónní a vždy čerstvé řezané květiny. Zahradnické potřeby, hnojiva, květináče a hnojiva potěší každého zahradníka.

Zahradnictví Adavo Velkoobchod: -balkonové květiny -sadba -ovocné dřeviny -okrasné dřeviny -tonizující rostliny -hrnkové květiny -zahradní zemina -hnojiva -vazba květin.

Výroba: -truhlářské řezivo. Služby: -pořez mobilní pásová pila. Výkup: -přesílená kulatina.