Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Prodej: - kulatina, palivo a jiných lesnických výrobků - řezivo.

Soukromá ovocnářská farma: - pěstování ovoce a vinné révy. Moštárna.

Zahradnictví: -projekty a realizace okrasné zeleně.

Rostlinná a živočišná výroba

Chov vepřového dobytka. Výroba vlnitého papíru a lepenky a balicího materiálu z papíru a lepenky. Výroba zboží z plastů. Zprostředkování obchodu zemědělských základních surovin, živých zvířat, textilních surovin a polotovarů.

Zahradnictví je na trhu od roku 1906. Během těchto let si získávalo klientelu, která je složená především z blízkého, ale i širšího okolí. Jsou to zákazníci všeho druhu, jak obyčejní lidé se zájmem o zahradničení, tak i profesionálové. Rozšiřováním našich služeb, které byly dříve omezené na zelinářství, květinářství a vazačství, se firma začala ...

Výroba a prodej masových konzerv pro psy a kočky (zvířata v zájmových chovech) v plastových obalech. Chejn Vám nabízí přírodní kvalitu a dlouhou tradici. Vyrábíme též sušené pochoutky pro psy.

Poskytujeme služby v oboru zpracování dřeva, těžby dřeva, dopravy a prodeje dřeva. Vyrábíme a prodáváme řezivo, latě, trámy i krovy. Dále vyrábíme palivové dřevo, krbové dřevo a štípané dřevo. Poskytujeme také služby v oblasti přibližování dřeva a kontejnerové dopravy. Zajistíme odvoz stavební suti, odpadu, sypké hmoty, palivového či krbového ...

Zemědělská výroba: -rostlinná a živočišná výroba osiv.

Prodej: - sazenice lesních dřevin.

Prodej, pěstování: - balkonové květiny - letničky, trvalky, zelenina - substráty, mulčovací kůra.

Výroba rostlinných produktů a pěstování obilí.

Zahradnictví a vázání věnců Zahradnictví. Vázání věnců.

Dovoz, prodej, oprava, servis: - zemědělské stroje - komunální technika - krmné vozy, nastýlací vozy - lžíce, radlice - manipulační technika - maziva - mulčovače - postřikovače - rozmetadla - náhradní díly. Výroba, prodej: - osiva.

Zahradnictví. Prodej, donáška, rozvoz do domu: -květiny. Vázání: -věnce, květiny.