Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Výroba: -rostlinná. Zahradnictví.

Zahradnické služby: - úpravy parků - školkařství - maloobchodní i velkoobchodní prodej rostlinného materiálu - výsadba a údržba zeleně - zakládání biokoridorů - pokládání travních koberců - čisté terénní úpravy - kácení stromů, frézování pařezů Zahradnictví a okrasná školka Malotice: tel.: 321 796 013

Činnost: - rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou

Činnost: - zahradnictví - prodej jahod s možností samosběru - pěstování okurek

Nabízíme: - klub - pronájem areálu - ustájení - krytá hala - terénní jízdy - travnaté výběhy

Služby: -práce a služby při těžbě dřeva -práce a služby pro majitele lesů. Prodej a obchod: -dřevo.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Provádění šlechtění, chovu a výkrmu prasat, jatečného zpracování prasat, skotu a pštrosů, výroby uzenářských výrobků.

Organizace: -dostihy -reklama. Tréninkové středisko. Prodej: -koně. Jízdy: -kočárem -na koni. Možnost rybaření. Myslivost: -honitby na koních. Sponzorování: -koně -dostihy. Ubytování: -hotel HELIOS.

Mlýn. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pšeničná mouka hladká, hrubá, polohrubá, celozrnná, chlebová -pšeničná krupice hrubá i jemná -žitná mouka celozrnná -jedlé i krmné otruby -šrot a krmivo

EQUI HANUŠ s.r.o. je firmou s mnohaletou tradicí a širokou paletou filmových zkušeností, a to včetně rozsáhlých a náročných projektů. Naše služby: - koně, konští kaskadéři - půjčovna kočárů a vybavení pro koně - jezdecká a vozatajská výuka - vyjížďky na koních - přeprva kočárů a koní. V oblasti zajištění filmových prací jsou ...

Vyroba: - doplňkové sušené krmivo pro psy - pochoutky pro psy Velký výběr výrobků

Zemědělská výroba: -rostlinná a živočišná výroba.

Prodej: -ovocné stromy, stromky, keře -jehličiny, jehličnany -listnaté keře -růže.

Zemědělství: -zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby.

Zemědělské družstvo. Prodej: -brojlerová kuřata -kuřice.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Jezdecká škola : výcvik jezdců a koní, ustájení koní, semináře, školení, kurzy Penzion Caesar : ubytování pro celé skupiny i jednotlivce, projížďky v loďce po řece Laby, cyklistická stezka, koupání v jezeře nebo řece,

Služby: -pěstování vlhkomilných rostlin k jejich následnému zapěstování do kokosových rohoží či válců -přímý dovozce kokosových materiálů a výrobků -parkové úpravy -péče o zeleň -pořez, kácení stromů.