Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Internetový obchod s krmením a doplňky pro psy a kočky.

Lesnické stavby. Lesnické práce.

Velkoobchod, maloobchod: - prodej krmiv a chovatelských potřeb. Výroba krmných směsí pro drůbež, prasata i králíky

Velkoobchod: -sušené plody -luštěniny.

Výroba a prodej: - sušené mléčné výrobky - mléčné krmivo - sojová mouka - sojový šrot - obilí.

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Zahradnictví Adavo Velkoobchod: -balkonové květiny -sadba -ovocné dřeviny -okrasné dřeviny -tonizující rostliny -hrnkové květiny -zahradní zemina -hnojiva -vazba květin.

Ovoce-zelenina Prodej: -ovoce -zelenina.

Zemědělská výroba: -pěstování běžných plodin -výroba osiv. Obchodní činnost: -krmivo pro domácí mazlíčky -potřeby pro zahrádkáře -zahradní nábytek -ratanové a proutěné zboží. Zemědělské produkty: -cizrna -čirok -hořčice -hrách -kukuřice -ječmen -len -lesknice -lupina -oves -proso -řepka -slunečnice -soja -cukrovka.......

Zahradnické služby: - úpravy parků - školkařství - maloobchodní i velkoobchodní prodej rostlinného materiálu - výsadba a údržba zeleně - zakládání biokoridorů - pokládání travních koberců - čisté terénní úpravy - kácení stromů, frézování pařezů Zahradnictví a okrasná školka Malotice: tel.: 321 796 013

Činnost: - rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou

Činnost: - zahradnictví - prodej jahod s možností samosběru - pěstování okurek

SVAZ PRO-BIO: -osevní postupy - pěstování - agrotechnika obilovin, prosa, pohanky, brambor,

Výroba: -zemědělská. Pěstování zemědělských plodin.

Činnost: - chov koní plemene Quarter Horse - chov ovcí vřesovek - prodej sena, granulí zn. Energy´s

Výroba: -rostlinná -živočišná

Zemědělské družstvo: - živočišná a rostlinná výroba