Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zahradnictví, zásilková služba, prodej: - keramika, knihy, zahradnické nářadí, rostliny. Rady se založením a úpravou zahrad. Objednávkové oddělení: - telefonní číslo: 327314982.

Nákup a prodej zemědělských komodit - obilniny, olejniny, kukuřice Distribuce - nákup a prodej - krmiva, krmné doplňky a krmné aditiva Kompletní sanitační a desinfekční program pro chovy skotu, prasat a drůbeže - poradenská činnost v oblasti chovu skotu, prasat a drůbeže - poradenská činnost a prodej potřeb - prodej a ...

Minerály pro chemický průmysl, hnojiva, sůl Prodej, distribuce - potravinářská sůl Prodej, distribuce - posypová sůl Prodej, distribuce - sůl pro pro zemědělské účely

Pěstírna ovoce a zeleniny. Dodávání ovoce na výrobu kojeneckých výživ. Máme pro Vás připraveny - třešně, višně, broskve a jablka i na moštování a pálení.

Hledáte místo, kde nakoupíte kvalitní a čerstvé ovoce či produkty rostlinné výroby? Obraťte se na nás! Pěstujeme a prodáváme ovoce - jablka, hrušky, broskve, třešně, višně, švestky, ryngle a taktéž produkty rostlinné výroby, jako je pšenice, kukuřice a řepka. Jsme jedním z mála pěstitelů, který může svým zákazníkům nabídnout konzumní ...

Chovatelská stanice IRISH ANGEL: -český teriér

Velkoochod: - zemědělské komodity, - obiloviny, - olejniny, - krmné směsi.

Nabízí: -projížďky na koních -víkendové pobyty -letní jezdecké tábory -ustájení koní -výcvik koní -trénink jezdců -jezdecký oddíl.

Hnojení a ochrana rostlin. Prodej hnojiv a agrochemikálií. Zemědělská laboratoř - rozbory vody, půd, rostlin. Prodej uhlí, písku a nafty. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Specializovaný prodej svářecí techniky (komplexní sortiment). Pneumatiky všech rozměrů a typů. Náhradní díly ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobaterie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Zemědělské potřeby, ochranné pomůcky. Úplný sortiment hnojiv a pesticidů.

Prodej hnojiv a agrochemikálií. Prodej uhlí a písku. Těžba a prodej bílého dolomitického vápence. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Služby v lesnictví: -správa lesů -pronájem lesů -výkup dřeva -pěstební a těžební práce -výkup pozemků -změna struktury zemědělských ploch zalesněním. Pila, dřevovýroba (Pila Štípoklasy): - Štípoklasy 60, Kutná Hora tel. 777 266 702 email: pila.stipoklasy@tiscali.cz.

Výkrm, chov, odchov, prodej: - brojlerová kuřata, brojleři.

Velkoobchodní prodej: - zemědělská chemie - prostředky na ochranu rostlin.

Zahradnické služby - hrabu listí - stříhám stromy - stříhám růže - stříhám živé ploty - sekám trávu - pleju záhony - zakládám skalky - zakládám trávníky - udržuju cesty v zahradách - hnojím co je ...

Zemědělství: -plemenářské práce -chov hospodářských zvířat(skotu, prasat, koz, pštrosů) -inseminační stanice kanců.

Nákladní doprava Výkup a těžba - palivové dřevo

Zemědělské zásobování a nákup. Prodejna: - pytlové krmné směsi, krmiva - obiloviny, šroty - hnojiva - agrochemikálie - osiva.

Zemědělské zásobování a nákup. Prodejna: - pytlové krmné směsi, krmiva - obiloviny, šroty - hnojiva - agrochemikálie - osiva.

Služby: - rostlinná a živočišná výroba Rehabilitační středisko: - rehabilitace a fyzioterapie - masáže, elektroléčba, vodoléčba

Květinové studio Petronila V obchodě: svatební floristika, floristika obecně, prodej dárkového zboží, hrnkových rostlin. Zahradnické služby: Projektování, realizace, údržba zahrad, arboristika.Návrhy, realizce a údržba autmatických závlahových systémů.