Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Veterinární ambulance. Veterinář. Prodej: - krmivo. Psí útulek (útulek pro opuštěné psy).

Služby: - zakládání a ošetřování zahradních trávníků - velkoplošné zakládání trávníků - projekce a realizace okrasné zeleně. Výroba, prodej a pokládka trávníkových koberců.

Zahradnictví VERDE TOSCANA. Pěstování, velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné kontejnerované dřeviny: -keře a pnoucí rostliny, stromy, bambusy a vodní rostliny, rostliny na živé ploty, rostliny středomoří, tvarované rostliny, růže, trvalky, skalničky a byliny, ovocné stromky a keře, konifery, vzrostlé stromy a keře. Prodej: -plastové ...

RANČ ROVNÁ. Kategorie: -ranč s celoročním ubytováním: -kapacita 120 lůžek - 4lůžkové chatky. Možnost karavanu nebo vlastního stanu. Pohostinství: -restaurace, bar. Možnost stravování - plná penze nebo polopenze. Vybavení objektu: -hřiště na nohejbal, volejbal, tenis -kuželky -letní terasa, venkovní udírna, ohniště. ...

Pila. Těžba, sušení, přibližování: -dřevo, kulatina. Prodej: -palivové štípané dřevo. Výškové práce. Štěpkování, prodej štěpky. Stolařství, výroba: - nábytek - dveře - zahradní dřevěné stavby. Prodej, bazar: - použitá technika.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -letničky -balkónové květiny -chryzantémy na dušičky -sazeničky, cibulky -zahrádkářské potřeby: -substráty pro květiny -hnojiva. Služby: -vázání květin pro zvláštní příležitosti: -svatební kytice -kytice z uzenin, cigaret -sušené dekorace ...

Podnik ekologického zemědělství. Chov skotu na maso. Dřevovýroba: -drobné dřevařské výrobky -eurohranoly -spárovky -dveřní hranoly -masivní a lepené podlahy -stolařské sušené řezivo.

Zemědělská výroba: -živočišná - chov skotu. -rostlinná výroba - obilí.

Velkoobchod, prodej: - produkty zemědělské rostlinné výroby, komodity - olejniny - koření - luštěniny - obilniny - ořechy - pohanka - jáhly.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - čerstvé i sušené - květinářské zboží - zahradnické potřeby a doplňky.

Zahradnické služby. Kompletní realizaci a údržbu zahrad.

Činnost: - sklizeň obilovin a řepky sklízecími mlátičkami - úklid slámy - sklizeň slunečnice - sklizeň silážní kukuřice - sklizeň kukuřice technologií LKS - sklizeň kukuřice na zrno - sklizeň vlhkého kukuřičného zrna s následným mačkáním či šrotováním - vakování - vakování cukrovarských řízků a mláta - ukládání a konzervace píce do PE ...

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -zahrádkářské potřeby -osiva, hnojiva -krmiva:

Pěstování: - sója - mák - kukuřice. Chov skotu, produkce mléka.

Výsadby dřevin, zakládání zahrad (i permakulturních), údržba chráněných krajinných oblastí, péče o dřeviny, kácení (i rizikové), určování a prodej starých odrůd ovocných stromů, poradenství

Maloobchod, prodej: -krmiva: -pšenice, ječmen, kukuřice, oves, slunečnice, proso, oves nahý, ovesné vločky -šroty -grunule pro králíky, psy, kočky -směs pro nosnice, krůty, kačeny -směsi pro papoušky, holuby, křečky -klece, budky, krmítka -vitamíny -travní směsi, směsi na zelené hnojení -rašelina -květináče.

Komplexní komunální služby pro město Otrokovice a okolní region: -nakládání s komunálními odpady -úklidové a čistící práce -údržba komunikací -realizce a údržba zeleně -veřejné osvětlení - tel.: 577927939 -správa hřbitova - tel.: 577932603 -zahradnictví - tel.: 577926441.

Zahradnictví. Květinářství. Maloobchod, prodej: - vazba smutečních kytic a věnců, svatební kytice - rašelina, substrát, hnojiva - květiny - zahradnické potřeby.

Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - zahradnické potřeby - osiva.

Autodoprava, doprava: -nákladní kamionová - mezinárodní i vnitrostátní: -kontejnerová -přeprava: -ocelová sila. Oprava, pneuservis, mycí linka: -nákladní vozidla, zemědělská technika. Polní mechanizační práce. Chov, prodej: -masný skot Charolais