Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělsví: -živočišná výroba, chov -prasata, vepřový dobytek -drůbež, kuřata

Pila. Těžba, pořez, zpracování, prodej: -dřevo, kulatina, řezivo.

Lesnictví. Pěstování lesa. Pila: -Valašské Klobouky, Brumovská tel.:577321998 -těžba, zpracování: -dřevo.

Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením - tenis, sqhuash - k dispozici tréninková stěna Chovatelská stanice rhodéského ridgebacka.

Výroba, oprava, servis: -zemědělské stroje. Zemědělská výroba: -živočišná: -skot, hovězí dobytek -rostlinná pro vlastní potřebu. Farma - Nevšová 35: -tel.:577341754.

Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba. -živočisná výroba.

Pila. Práce: - těžba dřeva - svoz a pořez kulatiny. Výroba, prodej: - řezivo.

Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek - ovce.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Farma. Ekozemědělství. Zemědělství: - živočišná výroba - rostlinná výroba.

Zemědělství: - lesní hospodářství, lesnictví. Zpracování, pořez, těžba, prodej: - dřevo, kulatina.

Farma koní. Služby: -trénink dostihových koní -výuka ježdění (jízdy) v jízdárně -vyjížďky do terénu pro pokročilé -ustájení dle dohody. Chov: -koně (koní) plemene Anglický plnokrevník. Poradenství, služby: -výživa a krmení koní -při sestavení elektrických ohrad (ohrady) -sestavení krmného plánu s využitím vitamínových, ...

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Velkoobchod, maloobchod: -hlodavci -akvarijní ryby, zvířata, rostliny -zařízení do akvarií -pomůcky, potřeby pro chovatele: -krmivo pro psy, kočky, exotické ptactvo. Služby: -instalace kompletů akvárií -poradenství.

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Chovatelská stanice Pasecké údolí. Chovatelská stanice: -plemeno psa dobrman.

Zemědělství. Výroba: -zemědělská -rostlinná: -sušení sena -udržování luk (louky, louka) -živočišná: -chov skotu: -ovce, berani. -smíšené hospodářství. Truhlářství, truhlář. Výroba: -truhlářské práce: -obklady -menší nábytek -truhlářství jen okrajově.

Výroba: - rostlinná - živočišná. Nákladní autodoprava

Chov, prodej: -koně všeobecně. Služby: -tréning parkurového ježdění -ustájení koní. Agroturistika.