Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělská výroba: - rostlinná - pšenice, ječmen, řepka, kukuřice... - živočišná - chov skotu.

Zemědělsví: -živočišná výroba, chov -prasata, vepřový dobytek -drůbež, kuřata

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zahradnictví. Pěstování, prodej: - živé květiny - okrasné rostliny - dřeviny.

Maloobchod, prodej, výkup: -dřevo (dřeva). Výroba, prodej: -výrobky ze dřeva. Řemeslo: -dřevorubec. Práce: -motorovou pilou (motorová pila) -řez*, prořezání a kácení stromů (stromy). Poradenství: -lesnické.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny -sazenice -zelenina

Zahradnictví. Zelinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -zelenina -letničky -sadba (sadby) zeleniny a letniček. Služby: -vazba kytic: -narozeninové, smuteční, dušičková (dušičky).

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -zelenina, zelinářství: -zelí, čínské zelí, květák, okurky, celer, pórek, mrkev, brambory, petržel... -ovoce Prodejna - Květinářství: -Chropyně, Míru 801. Maloobchod, prodej: -květiny -květinová vazba na zakázku.

Rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby: -rekreační ježdění na koni a výcvik pro začátečníky -výcvik ve stylu western -jezdecké kurzy -dětské tábory, školní výlety s programem -léčebné ježdění na koni, hiporehabilitace. Chov koní: -Český teplokrevník, Plnokrevnící, Quarter Horse, Apalluza. Služby pro chovatele: ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) zasilatelství. Služby: -myslivost, lesnictví.

Zprostředkování, export, vývoz do Itálie: -skot, hovězí dobytek -prasata, vepřový dobytek. Překladatelská a tlumočnická činnost.

Práce: -zemní, výkopové -terénní úpravy -demoliční práce. Autodoprava, doprava: -nákladní: -přeprava stavebních hmot, suti, lešení, strojů apod. -zásobování staveb . KAKTUSCENTRUM. Prodej: -kaktusy.

Ustájení chovných koní a odchov hříbat - chov sportovních koní

Služby: -dodávka genetiky - chovní býci -poradenství v oblasti skotu. Prodej: -rukavice pro dojiče.

Internetový obchod - krmiva pro psy, kočky, ryby a koně Internetový obchod - krmiva pro koně Internetový obchod - krmiva pro psy, kočky a ryby

Agroturistika. Jezdecká stáj: -vyjížďky na koních (i pokročilé v podhůří Hostýnských Vrchů) -výcvyk jízdy na koni -vodění dětí na poníku.

Zemědělské družstvo. Výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělské družstvo. Výroba: - živočišná - rostlinná.