Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Práce: -lesní činnost, lesnictví: -svoz dřeva s koňmi.

Ekofarma. Zemědělská výroba: -živočišná: -chov a prodej ovcí,jehňat.

Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina. Zahradnictví.

Maloobchod, prodej: -akvaristika: -rybičky, krmiva pro akvarijní ryby -chovatelské potřeby, potřeby pro chovatele.

Služby, prodej: - akvarijní ryby, rostliny, technika - akvárium dle vašeho přání - potřeby pro chovatele domácích mazlíčků - poradenství - výkup akvarijních ryb

Prodej: -potřeby a doplňky pro psy, -chovatelské potřeby.

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby: - krmivo, šroty - krmítka, napáječky - zahrádkářské potřeby: - hnojivo, zemina, postřiky, semínka, osiva - sadbovače.

Prodej, služby: -akvarijní ryby, rostliny, technika -akvárium dle vašeho přání -chovatelské potřeby: -krmiva pro psi, kočky, exoty, hlodavce -poradenství. Výkup: -akvarijní ryby pro vývoz do zahraničí.

Výroba: -rostlinná - živočišná. Farma Malý Božnov: -Loučka,tel.:577350708. Farma živočišné výroba: -Drnovice,tel.:577350873 -Tichov,tel.:577320265 -Újezd,tel.:577350238.

Zahradnické práce Lesnické práce - prořezávky - probírky

Výroba - pracovní rukavice Pečení - svatební koláčky Pekárna (na objednávky) - svatební koláčky - frgály Živočišná činnost - chov ovcí

Farma: - rostlinná výroba - chov skotu - chov slezských noriků.

Prodej - jezdecké potřeby z provazů a lan

Nákladní doprava Výsadba - vánoční stromky

Pila: -pořez dřeva. Výroba,prodej: -stavební řezivo: -fošny,prkna,desky,hranoly,střešní laty -palivové řezivo.

Prodej - zemědělské potřeby pro chov a pastvu skotu, ovcí Prodej - zemědělské potřeby pro chov koní

Prodej - dřevo Těžba a výkup - dřevo Nakládání s odpady (kovové) Lesnictví

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Lakýrnictví, natěračství