Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Pila Krajpl - široký výběr kvalitního řeziva
Poznejte sortiment Pily Krajpl. Pila Krajpl nabízí svým zákazníkům široký výběr kvalitního dřeva pro různé účely. K dispozici jsou fošny a desky pro stavbu domů, latě pro pokládání střechy, řezivo na pergoly, paletové přířezy pro využití v zemědělství, ale i palivové dřevo. Provádíme i impregnaci řeziva, která prodlužuje jeho životnost.
Pila Krajpl - široký výběr kvalitního řeziva
Přibližování dříví koňmi - přibližování dřeva - svazkování. Pěstební a těžebních práce.

Činnost: - těžba, přibližování dřeva - rizikové kácení stromů.

Služby: -výkup a zpracování dřeva -manipulace a velkoobchod se dřevem -těžební činnost -pěstební činnost.

Služby pro vlastníky lesa: - lesnická činnost - lesní školkařství - těžební činnost - pěstební činnost - sadové úpravy a údržba zeleně.

Lesnická činnost. Služby: - těžba, přibližování a prodej dřeva - prodej palivového dříví - kácení stromů - pěstební činnost - stavba, oprava a bourání oplocenek - sázení a ožínání stromků - natírání stromků proti okusu zvěře - lov zvěře - prodej zvěřiny.

Lesnické služby: - zalesnění - péče o lesní porost - těžba - přibližování dříví - správa lesa - výkup dříví - doprava sazenic. Prodej: - sazenice lesních dřevin - dříví.

Lesnictví: - těžba dřeva - prodej, výkup dřeva - zalesnění a následná péče - služby v oblasti myslivosti - specializovaný maloobchod. Sídlo: Žižkova 231 470 01 Česká Lípa

Pila Sloupnice - těžební prace - výroba řeziva - montáž dřevěných konstrukcí a dřevostaveb.

Služby: - řízení správy lesa - audity lesního hospodaření - pěstební a těžební činnost - odborný lesní hospodář

-těžba dřeva, manipulace a zpracování dřeva -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živností volných -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Úprava a rozvod užitkové vody a provozování vodovodů a kanalizací -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a ...

Činnost: - těžba dřeva - lesní práce - sečení a údržba travnatých ploch

Služby - rizikové kácení, výškové práce - výroba pastevních kůlů - prodej truhlářského a stavebního řeziva - těžba a přibližování dřeva - prodej palivového dřeva - frézování pařezů - údržba zeleně - stavba oplocenek - pěstební činnost.

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - rizikové kácení stromů - těžba a přibližování dřeva

Služby: - lesnická činnost - těžba dřeva - rizikové kácení

Výkup, prodej - dřevo a kulatiny Veškerá těžební činnosttěžba, manipulace a přibližování - dřevo - vyvážecí soupravy, harvestory Těžba, manipulace a přibližování

Lesnictví. Těžba, prodej: - palivové dřevo.

Služby: - lesnictví - těžba dřeva - myslivost

Služby - kompletní služby pro vlastníky lesů - těžba a přibližování dřeva - odlesňování stavebních ploch - pěstební činnost - výškové práce. Prodej palivového dřeva.

Činnost: - lesnické práce - zpracování dřeva včetně těžby - výškové práce

Provádím činnost odborného lesního hospodáře. Provádím poradenskou činnost v oboru lesnictví. Provádíme: - težební práce v lesích (těžba, přibližování dříví) - odvoz dříví speciálním automobilem s hydraulickou rukou (kladovka) -pěstební práce v lesích (sázení stromků, obžínání stromků, chemické postřiky, stavba oplocenek) Prodej: ...

-Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Těžba harvestorovou technologií, přibližování dřeva. Prodej palivového dřeva, výroba sloupků k oplocenkám, stavba oplocenek.

Nakládání s odpady. Obchodní činnost. Pronájem nemovitostí. Služby pro rostlinnou a živočišnou výrobu.