Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Služby: - kácení stromů - pořez a zkrácení stromů

Těžba dřeva JMP - přibližování dřeva traktory Nákup a zprostředkování prodeje - dřevo Drobné zemní práce (úpravy lesních a příjezdových cest) - kompletní lesní práce (těžba dřeva JMP, přibližování dřeva traktory, pěstební činnost, nákup a zprostředkování prodeje dřeva, ...)

Služby: - lesní práce - těžba dřeva - přibližování dřeva - úklid klestu - pěstební práce - kácení

Práce: -lesnické -pěstební -těžeba dřeva -úklid klestu -plocení lesních kultur drátěným pletivem

Pila, zpracování dřeva. Dřevařská výroba.

Těžba a přibližování dřeva - koňmi i lesní technikou, traktorem. Lesní hospodářství, lesnická činnost.

Lesní práce: -zalesňování -ochrana lesa -těžba dřeva -výřez a vyklizení zanedbaných ploch -výsek přerostlé trávy -chemické ošetření a likvidace keřů a travin -zpracování dřevěného odpadu štěpkovačem Rojek-Brix -odvoz a uložení na skládku -komplexní péče o stromy -rekonstrukce stávající zeleně -parková úprava -rizikové kácení ...

Služby: - lesnická činnost - těžební a pěstební práce - výsadba a údržba zeleně - nákup a prodej dřeva

Těžba dřeva Parkové úpravy zahrad a pozemků Vinárna, vinný sklípek Chata - ubytování

Prodej - dřevo Výroba - řezivo Těžba dřeva Lesnictví Zemědělství Myslivost Včelařství

Služby: - myslivost - střelnice - lesnictví - lesní školka - sklizeň luk - mulčování pastvin

Lesnictví: - komplení služby. Těžba a výkup dřeva. Prodej: - dřevo - sazenice - chemie do lesa. Rekultivace. Poradenství: - oblast lesnictví.

Prodej: -obkladové palubky -podlahové palubky -lišty -garnyže -podkladní latě -střešní latě -hoblované desky a latě -laminátové desky -OSB desky -zábradlí, plotovky a obklady -řezivo -plastové palubky -stavební hmoty -různé.

Servis: - stavebnictví - lesnictví - krajinotvorba a zahradnictví (ochrana životního prostředí).

Tesařské práce, těžba dřeva, rizikové kácení stromů.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná -pěstování lesa -těžba dřeva.

KDYŽ SE TO S LESEM A DŘEVEM UMÍ... Výroba, prodej, obchod: -řezivo stavební -vazby, krovy pro klasické střechy -certifikát na řezivo pro konstrukční prvky z masivního dřeva od TZÚS -sušárna dřeva, KATRES (sušené řezivo) -dřevěné hranoly, desky, fošny (i dubové), střešní latě, trámy, truhlářské, stolařské i hoblované ...

Těžba a prodej dřeva. Zprostředkování prodeje dřevní hmoty. Provádíme rizikové kácení stromů.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování technických služeb Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo ...

Služby v lesnictví: -správa lesů -pronájem lesů -výkup dřeva -pěstební a těžební práce -výkup pozemků -změna struktury zemědělských ploch zalesněním. Pila, dřevovýroba (Pila Štípoklasy): - Štípoklasy 60, Kutná Hora tel. 777 266 702 email: pila.stipoklasy@tiscali.cz.

Provádíme: - rizikové kácení stromů pomocí horolezecké techniky - výškové práce - těžba dřeva a rekultivace.

Firma Kopečný a Kučera vznikla v roce 2002 a začala se zabývat prováděním komplexních lesnických služeb. V roce 2007 jsme založili lesnickou firmu Vysočinská lesní s.r.o., která přebrala veškeré námi prováděné služby. Hlavní náplní naší lesnicko-dřevařské firmy je především práce v lesním hospodářství, kde provádíme veškeré služby s tímto spojené. ...

Nákup a prodej. Těžba dřeva.

Kominictví. Údržba, revize: - komínová tělesa všech typů a provedení - na tuhá paliva i plyn. Služby: - pravidelné čištění komínů - revize kouřových cest, kouřovodů - frézování komínových průduchů. Těžba, přiblížování: - dřevo Zemní a výkopové práce.