Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Pila Krajpl - široký výběr kvalitního řeziva
Poznejte sortiment Pily Krajpl. Pila Krajpl nabízí svým zákazníkům široký výběr kvalitního dřeva pro různé účely. K dispozici jsou fošny a desky pro stavbu domů, latě pro pokládání střechy, řezivo na pergoly, paletové přířezy pro využití v zemědělství, ale i palivové dřevo. Provádíme i impregnaci řeziva, která prodlužuje jeho životnost.
Pila Krajpl - široký výběr kvalitního řeziva
Služby, práce: -pořez dřeva a jeho zpracování -služby v rámci lesnictví a těžby dřeva -návrhy, realizace a údržba zeleně.

Lesnické práce - těžba a přiblížení, výroba oplocenek, prořezávky, probírky, rizikové kácení stromů. Připrava na zalesnění. Výroba palivového dříví. Zemní práce - výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení suti. .

Lesní družstvo. Hájenka, Dobroutov 74, tel.:567277216.

Výroba: -zemědělská -pořez kulatiny, opracování řeziva (včetně zhotovení dřevěných obalů). Nákup, prodej: -prodej nezpracovaných zemědělských výrobků za účelem zpracování nebo dalšího prodeje -zboží za účelem dalšího prodeje -jedy a žíraviny. Práce: -zámečnictví -hubení škodlivých živočichů (deratizace), rostlin, ...

Prodej palivového dřeva, dřevěných briket Výkup dřeva Těžba a přiblížení dřeva

Nákup a prodej: -dřeva, -těžba a přibližování dřeva -prodej palivového dřeva -truhlářské řezivo, autodoprava.

Pneuservis. Protektorování pneumatik. Oprava, výměna prodej: - pneumatiky. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň).

Firma Kavyl, spol. s r.o. byla založena roku 1994 a za dobu své existence si vybudovala renomé uznávané společnosti se specializací na následující oblasti: - vodohospodářské stavby - sadové úpravy a komplexní údržba zeleně - dřevovýroba - opravy a servis stavebních strojů a specializovaných strojů.

Naše společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s. se zabývá: - těžbou dřeva - lesní dopravou - výrobky ze dřeva - silniční a nákladní dopravou - lesní školka, školkařská výroba - nakládáním se sazenicemi, semeny a jinými lesními dřevinami - lesní hospodář - lesnické a dřevorubecké práce v Mladé Boleslavi a okolí. Hlavním cílem firmy je ...

Sklad palivového dříví a dřevěných briket.

Nákup, prodej: -dřevní hmota (listnaté a jehličnaté řezivo). Výroba, prodej: -stavební řezivo -truhlářské řezivo. Práce: -tesařské -zhotovení a montáž krovů.

Grandis Zhoř, s.r.o. se zaměřuje na těžbu a prodej dřeva, zalesňování a pěstování sazenic.

-Nákup a prodej zboží vyjma předmětů vyhrazených živnostenským zákonem

Milan Konfršt se zaměřuje na těžbu dřeva a rizikové kácení stromů.

Milan Stark se zaměřuje na těžební činnost v lese.

Firma K&I FOREST s.r.o. poskytuje komplexní služby zahrnující kácení a těžby dřeva

Firma Ostravské městské lesy a zeleň, s.r.o. provozuje: - lesnická, lesní výroba - údržba lesů, zeleně - správa lesů patřících městu Ostrava - dřevařská výroba - údržba zeleně.

Těžba a přibližování dřeva Koně - chov

Prodej - oleje převodové, hydraulické, průmyslové, ložiskové - maziva chladící a plastická Dřevorubecké práce Lesnictví Rostlinná výroba, pěstování - oves - pšenice - ječmen - brambory Ustájení koní

Základní aktivitou Lesního družstva obcí jsou práce spojené s obhospodařováním svěřeného lesního majetku, zajištění výkonu odborného lesního hospodáře na privátních majetcích, výkup a doprava dřeva a zajištění komplexních služeb pro drobné vlastníky lesů v regionu. Doplňkovými aktivitami je zajišťování poplatkových lovů ve vlastních honitbách, ...

Prodej a těžba - dřevo Lesnictví - poskytujeme služby v myslivosti

Prodej: - palivového dřeva měkké a tvrdé - rizikové kácení porostu jak lesního tak spolupráce s obcemy -nabízíme štěpkování hrubé štěpky do 10cm měkké a tvrdé 7cm - těžební servis. jak pro občany tak malé i velké firmy

Práce, služby: -pěstování -těžba Výkup, zpracování: -dřevo. Správa lesního majetku.

Lesní družstvo Chraňbož se zaměřuje na pěstování lesa a těžbu dřeva.