Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Pila Krajpl - široký výběr kvalitního řeziva
Poznejte sortiment Pily Krajpl. Pila Krajpl nabízí svým zákazníkům široký výběr kvalitního dřeva pro různé účely. K dispozici jsou fošny a desky pro stavbu domů, latě pro pokládání střechy, řezivo na pergoly, paletové přířezy pro využití v zemědělství, ale i palivové dřevo. Provádíme i impregnaci řeziva, která prodlužuje jeho životnost.
Pila Krajpl - široký výběr kvalitního řeziva
Lesní správa Vsetín: - Revír Jasenice, tel. 571412199 - Revír Velké Karlovice, tel. 571444332 - Revír Huslenky, tel. 571457651. Centrála, ředitelství: - Přemyslova 1106, Hradec Králové 8. Hospodaření v lesích ve vlastnictví státu. Lesnická činnost, lesnictví. Těžba dřeva. Myslivost, honitby.

Lesní správa Jablonec nad Nisou, instituce působící v okrese na úseku životního prostředí.

Pobočka. Lení správa Ostravice. Lesní hospodářství: - správa lesů ve vlastnictví státu - správa malých vodních toků a bystřin - lesnictví - těžba dřeva, dříví.

Lesní práce. Lesnictví a myslivost.

Pobočka. Lesní správa Rožnov pod Radhoštěm. Lesní hospodářství: - správa lesů ve vlastnictví státu - správa malých vodních toků a bystřin - lesnictví - těžba dřeva, dříví.

Lesy České republiky,s.p. Prodej, zpracování: -dřevo, řezivo. Soudní znalec: -obor lesní půda, porost, škody -Halata Petr, Ing.