Lesnictví, těžba a zpracování dřeva - Jan Sečkař

Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Zemědělská činnost - pěstební činnost (žito, oves, brambory) - přibližování dřeva koňmi - přibližování dřeva traktorem - projížďy na koních.

-práce mechanizačními prostředky

Chov koní a jiných koňovitých Sladkovodní akvakultura Lesnictví a těžba dřeva

-Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod

-Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti

Lesní výroba a prodej: -surové dřevo -kulatina -tyčovina -dřevní odpad. Možnost zapůjčení lesní techniky. Myslivost: -prodej lovů a poplatkový odstřel trofejové zvěře. Rybářství: -prodej tržních ryb* a rybí násady. Konzultační a poradenská činnost v oboru lesnictví.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Malířství a natěračství poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Zednictví Truhlářství, podlahářství -provádění stavebních prací ve výškách pomocí horolezecké techniky -Lesnictví, těžba dřeva -přípravné práce pro stavby -specializované stavební ...

Chov mléčného skotu Lesnictví a těžba dřeva

Smíšené hospodářství Sladkovodní akvakultura Lesnictví a těžba dřeva Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti