Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej, e-shop: -hnojiva -substráty -pěstební nádoby -ochrana rostlin -hydroponní systémy -závlahy

Služby: -zahradnictví -projekce, realizace, údržba zahrad Maloobchod, prodej: -ovocné a okrasné dřeviny -trvalky, letničky, balkonové rostliny -keramika -hnojiva, postřiky

Údržba a realizace zahrad. Pěstování a prodej okrasných rostlin. Stavební činnost - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů.

Zahradnictví, zahradní centrum: -substráty -hnojiva, postřiky -keramika, plastové obaly -jezírka, jezírková technika -akvária, akvarijní komplety a příslušenství -dětská hřiště -skleníky -thuje do živých plotů -okrasné keře, jehličnany -rhododendrony -azalky -vřesy -trvalky -okrasné trávy -pokojové a balkonové ...

Udržujeme zeleň. Likvidujeme invazivní rostliny. Sečeme travnaté porosty. Zakládáme nové trávníky. Pečujeme a udržujeme trávníky. Vysazujeme vzrostlé stromy a keře. Prodej a pěstování okrasných stromů a keřů. Okrasné školky.

Zahradnictví: -prodej živých květin -aranžérské práce -realizace zahrad -vazba věnců -prodej stromků, keřů a sazenic -pokojové květiny -substráty.

Zahradnictví: - okrasné dřeviny - květiny - skalničky - trvalky - růže - azalky - balkonové květiny

Služby: - raealizace a údržba zahrad - prodej rostlin, stromků.

Prodej - hnojiva - substráty Květinářství - vazba řezaných květin Zahradnictví

Bambus centrum. Zahradnictví, prodej: - bonsaje - tvarované stromy - bambusy

Pěstební školka rozchodníků, netřesků, zimovzdorných sukulentů a skalniček. Služby, malobchod a velkobchod - zahradnické služby - zakázková dodávka rozchodníků pro zelené střechy - pěstování a prodej okrasných rostlin - pořádání výstav a veletrhů - realizace a stavba skalek, poradenství.

Zahradní centrum, prodej, e-shop, služby: - zahradnické potřeby - květiny, rostliny - návrhy a realizace zahrad - montáž závlahové systémy - realizace koupacích a okrasných jezírek

Prodej zahradnických potřeb a poskytování zahradnických prací.

Služby: -zahradnické -lesnické -komunální

Prodej - květiny - zahradnické potřeby - květinové vazby Zahradnictví Mostky - letničky, trvalky - okrasné keře, stromky - balkonové rostliny tel. 777 490 240 (květinářství, Dlouhá 168, Kaplice) tel. 380 743 018 (zahradnictví Mostky) tel. 777 141 050 (velkoobchod)

Zahradní centrum - návrh, realizace a údržba zahrad - terénní úpravy zahrad - výsadba stromů a keřů - celoroční údržba veřejné i soukromé zeleně - montáž závlahových systémů. Prodej - rostliny a květiny - listnaté stromy a keře - jehličnaté stromy a keře - ovocné dřeviny - trvalky - letničky.

Zahradnictví, prodej: - okrasné stromy, keře - trvalky - ovocné stromy - letničky - řezané květiny

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -sadba zeleniny -balkónové květiny -letničky -ovocné stromky -okrasné keře -růže, dřeviny, trvalky, konifery -substráty, hnojivya -keramika, truhlíky.

Velkoobchod, prodej: -vánoční stromky

Zahradnictví: - pěstování a prodej květin Služby: - návrhy a realizace zahrad

Zahradnictví: - projekce a realizace zahrad - údržba zahrad

Zahradnictví Prodej keramiky, nářadí a sortimentu pro zahrádkáře, chalupáře a pěstitele. Nabídka vazeb svatebních a smutečních kytic.

Zahradnictví. Služby: -realizace zahradní a krajinářské architektury -floristické služby a výstavnictví -produkce vlastních výpěstků trvalek, letniček, balkónových rostlin, bylin, okrasných stromů a keřů