Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Zahradnictví Kokonín Prodej: - okrasné dřeviny - svatební kytice - smuteční vazba

Prodej - zahradnické potřeby Pěstování a prodej - ovocné stromky - okrasné dřeviny

Maloobchod i velkoobchod - substráty a hnojiva Květinářství - pokojové rostliny - řezané květiny - vazby Zahradnictvívýroba a prodej - hrnkových rostliny a květiny

Zahradnictví, květinářství: -květiny, balkonové -sadba, pěstování zeleniny -vodní a bahenní rostliny -výsadba truhlíků -letničky -trvalky -skalničky -výsadba a stříhání živých plotů -rostliny pro podzimní výsadbu hrobů a truhlíků -prodej nádoby všech velikostítruhlíky (samozavlažovací) květináče, sadbovače, závěsné květináče -substráty

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Zahradní centrum - zahradní služby - dekorativní vazby květin

Prodej - okrasné stromky a keře - jehličnany - trvalky - roubované modříny

Zahradnictví. Prodej: - okrasné dřeviny 40-60 druhů. Návrhy a realizace okrasné zeleně. Kácení stromů a pořez dřeva i ve ztížených podmínkách. Kompletní údržba, práce: - trávníky, živé ploty - výsadba a mobilní nádoby.

Služby: -pěstování a prodej okrasných jehličnanů.

Velkoobchod: -ovocné stromy a keře.

Péče o stromy a zeleň. Sadové úpravy a údržba zeleně. Arboristika.

Maloobchod: - květiny řezané, hrnkové, umělé - zahrádkářské potřeby - osivo, sadba - agrochemie - stromky - ovoce, zelenina.

Služby: -zpracování návrhů ozelenění -okrasné dřeviny -lesní a okrasné sazenice -parkové a zahradní úpravy -habr -živé ploty -expediční místo Vražkov, Roudnice nad Labem.

Zahradnické práce, zahradník: -zakládání veškeré zeleně včetně hrubé i jemné modelace terénu -přírodně krajinářské úpravy -výsadby stromů, keřů, rostlin -drobné zahradní stavby. Údržba-zeleň. Projektování-zahrady. Sadové úpravy.

Služby: - zakládání a ošetřování zahradních trávníků - velkoplošné zakládání trávníků - projekce a realizace okrasné zeleně. Výroba, prodej a pokládka trávníkových koberců.

Návrhy, realizace, údržba: -závlahové systémy CLABER -zahradní stavby -zemní práce -dodávka ornice -výsadba zeleně -arboristické práce -oštření vzrostlých stromů -rizikové porážky.

Zahradnictví VERDE TOSCANA. Pěstování, velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné kontejnerované dřeviny: -keře a pnoucí rostliny, stromy, bambusy a vodní rostliny, rostliny na živé ploty, rostliny středomoří, tvarované rostliny, růže, trvalky, skalničky a byliny, ovocné stromky a keře, konifery, vzrostlé stromy a keře. Prodej: -plastové ...

Zahradnictví Líbeznice. Okrasné jehličnany, listnaté keře, trvalky, balkónové květiny nabízí naše venkovní zahrada. Prodejní skleník nabízí pokojové květiny, sezónní a vždy čerstvé řezané květiny. Zahradnické potřeby, hnojiva, květináče a hnojiva potěší každého zahradníka.

Zahrádkářské, chovatelské a rybářské potřeby: - osiva, sadba, substráty, hnojiva, postřiky - nářadí, květináče keramické i plastové - sadba hub: hlíva ústřičná, žampiony a další - krmiva pro psy, kočky - e-shop - sadba šesneky, jahod, brambor - ovocné stromky a keře.

Zahradnictví Koudelka Návrhy, výsadby zahrad: - okrasné dřeviny - traviny - okrasné keře - maloobchod - pískovcové kameny Odběr je možný od jara do začátku zimy.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané, umělé květiny - zahradní a zahradnické potřeby. Služby: - vazby květin - specializace na smuteční vazby.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - okrasné rostliny - okrasné dřeviny.