Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Služby: -zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny, zelenina, okrasné a ovocné dřeviny -balkónové květiny -zahradní nábytek VLADYKA.

Kompostárna, okrasná školka, prodej okrasných materiálů, strojní zahradnické práce, půjčovna malé mechanizace. Provádění a údržba sadových úprav, rekultivace, práce s půdou, architektonické návrhy, dendrologické průzkumy, služby obyvatelstvu.

Zahradnické služby, závlahové centrum, zavlažovací komponenty, zahradnictví, zahrada. Prodej, dodávka, montáž, servis. Zahrady na klíč. Projektování a zakládání okrasných celků a zahrad, péče o zeleň a travnaté plochy. Závl. systém Hunter. Automatické zavlažovací systémy, návrhy, instalace, čerpadla, filtry, komponenty. Zavlažování zahrad, ...

Prodej: - travní směsi - hnojiva a půdní kondicionery - přípravky na ochranu rostlin - zahradní a komunální technika. Poradenství v oblasti trávníkářství, morfologie, systematiky rostlin, výživy a hnojení, fytopatologie, pedologie, hydrologie a mnoho dalších.

Pěstování a prodej produktů rostlinné výroby - převážně květin a okrasných dřevin.

Provozování zahradnictví a květinářství. Prodej hrnkových rostlin.

Zahradnictví je na trhu od roku 1906. Během těchto let si získávalo klientelu, která je složená především z blízkého, ale i širšího okolí. Jsou to zákazníci všeho druhu, jak obyčejní lidé se zájmem o zahradničení, tak i profesionálové. Rozšiřováním našich služeb, které byly dříve omezené na zelinářství, květinářství a vazačství, se firma začala ...

Pokládka podlahovin, údržba zeleně, kácení stromů či zahradních prací. Zahradní práce, činnost. Zahradnictví.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby.

Semenářství. Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - květiny - hnojiva - postřiky.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -hnojiva -substráty -nářadí -přípravky na ochranu rostlin -květináče keramické a plastové -ROUNDUP BIAKTIV -nejúčinnější přípravek na hubení plevelů.

Growshop Jičín se zabývá prodejem vybavení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením. Pěstitelské potřeby nabízíme online, nebo můžete navštívit nově otevřený growshop v Jičíně.

Prodej: - sazenice květin a zeleniny - balkonové květiny - trvalky a skalničky - vřesovištní rostliny - okrasné trávy - listnaté a pnoucí dřeviny - jehličnany - ovocné dřeviny - osivo - substráty, hnojiva a postřiky - zahrádkářské potřeby - vysazování truhlíků a mís.

Okrasná školka. Pěstování, velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné, stromy -jehličnany, ovocné stromy, dřeviny -popínavé rostliny -vřesy -trvalky -okrasné trávy Služby: -návrhy, realizace zahrady. Jaro 10.3. - 15.6. Podzim 20.8. - 10.11. Po-Pá 8-16 So 8-12 Léto 16.6. - 19.8. Po - Pá 8-14 So 8:30-11.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -květiny -semena, hnojiva, substráty -zahradnické doplňky.

Zahradnictví. Specializace na pěstování jiřin. Pěstování, prodej: -jiřin, jiřiny. -hlízy jiřin.

Zahradnictví, prodej: Ovocný sortiment -maliníky, ostružiníky, borůvky, rybíz -jabloně, hrušně, třešně, slivoně, meruňky, broskvoně Okrasné dřeviny -jehličiny (jehličnany) -listnaté keře a stromy -azalky, rododendrony (sazenice- rostliny) Květiny -růže (pnoucí, polyantky, čajovky hybridy, pokryvné) -skalničky, ...

Činnost: - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - výstavba nových objektů - truhlářství - služby soukromých detektivů - zprostředkování služeb - - zámečnictví - organizování sportovních soutěží - vydavatelské a nakladatelské činnosti - zednictví - bezpečnostní agentura - zahradnické práce - úklidové služby - revize (elektro, ...

Zahradnictví, práce: - zahradnické - kompletní péče o stromy - pořez mobilním katrem, motorovou pilou - sekání trávy - rizikové kácení.

Prodej: - sazenice lesních dřevin.

Zahradnictví. Květinová a zel. sadba, smuteční a dušičková vazba, různé zahrad.práce.

Prodej, pěstování: - balkonové květiny - letničky, trvalky, zelenina - substráty, mulčovací kůra.

Zahradnictví a vázání věnců Zahradnictví. Vázání věnců.

Zahradnické služby. Zahradnictví. Pěstování, prodej: - zelenina - okrasné keře, túje - jehličnany, jehličiny - květiny - hrnkové, řezané, květinářství - dekorační předměty, ozdoby. Služby: - smuteční a slavnostní květinová vazba - výroba květinové sadby. Sídlo firmy: - Jistebník 399.