Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod: - okrasné keře - okrasné a ovocné stromy.

Zahradnictví: - sadové úpravy - rekultivační práce - realizace a údržba rodinných zahrad.

Služby, velkoobchod, drobný prodej: -zahradnictví -okrasné, ovocné stromky -trvalky, muškáty, balkonové květiny -školky-produkce dřevin.

Zahradnictví. Prodej: -květiny -zelenina -keramika -smuteční vazby -substráty.

Prodej, maloobchod: - jehličnany - ovocné stromky - skalničky - okrasné dřeviny.

Růžové a okrasné školky: -pěstování růžových školek -prodej sazenic růží.

Zahradnictví. Zahrady - údržba, realizace - projekty Prodej - okrasné dřeviny Potřeby na zahrady. Skalky, jezírka, můstky, květiny. Zahradní architektura.

Zahradnické práce: - návrhy, projekty a realizace rodinných zahrad - návrhy a realizace zimních zahrad - návrhy, projekty a realizace ploch kolem sídel firem, parků a veřejné zeleně - zakládání trávníků výsevem i položením travních koberců - zakládání jezírek včetně osázení vodními rostlinami - ozdravné zásady ve stromových porostech ...

Zahradnictví Adavo: - rostlinná výroba; zelinářství, zahradnictví, zahradnické služby, sadařství.

Firma se zabývá: -Velkoobchodní prodej řezaných i hrnkových květin -Prodej doplňků, vázacích materiálů a korpusů -Denní rozvoz vlastními vozidly po celém Libereckém kraji

Prodej: - květiny - zahradnické potřeby - stromky.

Květinová síň, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - semena, sazenice - květiny pro výsadbu - hnojiva - keře a stromky - květináče - řezané květiny - hrnkové květiny i stálezelené - zahradkářské potřeby.

Pěstování: -okrasných a lesních sazenic. Architektrura zahradní - projektování sadových úprav. Lesní sazenice. Okrasné rostliny.

Zahradnictví. Pěstování zeleniny a zahradnických specialit. Pěstování obilí a jiných kulturních plodin.

Architektura zahrad : realizace zahrad na klíč projekty, návrhy, studie údržba zahrad ZAHRADNICTVÍ: - mulčovací kůra - rostliny DODÁVKA: - ornice - dřevní štěpky - FUCHSIE ( stálá prodejní výstava stovek kultivarů ) - ostatní zeleň ZAHRADNICKÁ ČINNOST: - realizace zahrad na klíč, okrasné zahrady - projekty, studie a ...

Víťazka - okrasné dřeviny Pěstování a prodej okrasných dřevin.

Realizace a údržba zahrad Kompletní údržba travnatých ploch Údržba živých plotů, květinových záhonů. Zahradnictví Prodej: -řezané, pokojové a balkonové květiny -osiva a sadby -ovocné a okrasné stromky -květináče -zahradní substráty. Aranžování.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej, služby: - balkónové květiny, sazenice - zelenina i květiny, okrasné keře - azalky, rhododendrony, květiny k výsadbě na hřbitov, stromky - ovocné, jehličnany - vazba kytic a věnců - svatební, smuteční, dušičková, vánoční, ikebany - doplňky - keramika, květináče, vázy, svíčky, hnojiva, olej do lampiček.

Zahradnictví: -muškáty -růže stromkové a deštníkové -rododendrony -jehličnany na živé ploty -okrasné listnaté keře a stromy -zakrslé kultivary -ovocné stromy a keře -truhlíky, keramické mísy, substráty, hnojiva.

Vítejte v pestrém světě “ Vermont “, který přinášíme coby výhradní dovozce a distributor do České republiky. Představujeme ručně vyráběné květiny, které se skládají ze skutečných květů pěstovaných v Africe. Patentovaný proces dehydratace a následného balzamování umožňuje květům uchovat si dlouhodobě stejné vlastnosti jako v přirozeném stavu. ...

Zahradnictví: -zahradnické služby -zahradní úpravy -realizace a údržba zeleně -odborné konzultace -prodej -semena, květiny -zahradní potřeby -návrhy zahrad.

Zahradnictví. Služby: - pěstování a prodej květin, rostlin, keřů a stromů - terénní úprava zahrad, parků a sadů.