Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Výroba: -rostlinná - živočišná. Farma Malý Božnov: -Loučka,tel.:577350708. Farma živočišné výroba: -Drnovice,tel.:577350873 -Tichov,tel.:577320265 -Újezd,tel.:577350238.

Zahradnictví. Vazba květin.

-Zakázkové šití -úpravy dámských a pánských oděvů -opravy dámských a pánských oděvů -květinářství -obchod s keramikou -řezané květiny -hrnkové květiny -umělé květiny -floristické zboží -květináče -svíčky -obrázky -dárkové zboží

Návrhy a realizace - sadové a zahradní úpravy - péče o travnaté plochy - zakládání a údržba zeleně Zahradnictví

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - umělé květiny - hrnkové květiny - květinová výzdoba, dekorace.

Eshop - rostliny - zahrádkářské doplňky - keře - balkonové rostliny - trávníky - dřeviny na živé ploty Návrhy a realizace - komunikace Eshop - zahrádkářské doplňky (hnojiva, ...) Návrhy a realizace - parky - zahrady (včetně údržby) - veřejné zeleně - travní koberce - zahradní jezírka, ...

Prodej: - semena květin a zeleniny, tuzemská i zahraniční - okrasné i ovocné dřeviny - zahradní nářadí a pomůcky - zahradní pomůcky a nářadí - ochranné postřiky - široký sortiment hnojiv - sekačky, květinače a umělé květiny.

Půjčovna - sazeče Pěstování a prodej - japonský topol řízky, prýty a kořenáče

Pilařská výroba,prodej: -řezivo -střešní latě. Maloobchod,prodej: -zahrádkářské potřeby: -postřiky,hnojiva,substráty,osiva, travní směsi,nářadí,keramika,plasty, svíčky,aranžovací potřeby,proutěné zboží -okrasné rostliny: -jehličnany,listnáče,trvalky,vřesy, okrasné trávy,letničky,cibuloviny.

Zahradnictví - ovocné stromky

Velkoobchod a maloobchod: - malospotřebitelského balení přípravků na ochranu a výživu rostlin (pesticidů, hnojiv) pro zahrádkáře a zemědělce. Poradenství v oblasti: - vinohradnictví, ovocnářství, zelinářství a zahradnictví.

Zahradní služby, činnost, práce: - zahradní a lesní služby - sekání, sečení, kosení trávy - celoroční úprava zahrad - úprava rodinných zahrad, průmyslových objektů - obnova a rekultivace zahrad - realizace, zakládání zahrad s pokládkou travních koberců - provádíme zahradní architekturu - vysekávání a údržba těžko ...

Maloobchod, prodej: -květinářství, květiny -semena, hnojiva, osiva -postřiky, substráty -umělé květiny -keramika, dárkové předměty.

Maloobchod,prodej: -květiny. Květinářství. Služby: -aranžování květin.

Zaměřujeme na takové palmy a exotické rostliny, které jsou svým vzhledem v mnohém odlišné od běžně dostupných, že Vás zaujmou hned na první pohled.

Květinářství. Prodej: - květiny řezané i hrnkové - kosmetika.

Návrhy a realizací veřejné zeleně, zeleně průmyslových objektů,zeleně v interiéru a také soukromými zahradami: - poradenství v oblastech zahradní a krajinářské tvorby - kompletní projektová dokumentace - počítačová vizualizace navrženého projektu - konzultační činnost - komplexní realizace exteriéru a zeleně v ...

Maloobchod, prodej: - květiny - čaje, přírodní produkty, potravinové doplňky - dárkové zboží.

Zahradnictví. Prodej, pěstování: -řezané, hrnkové květiny -výpěstky rostlin, květin. Služby: -svatební a smuteční vazba -vázání květin. Donáška, roznáška, rozvoz, dovoz, doručení: -květiny.