Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Prodej: -řezané a hrnkové květiny -semena -cibuloviny -hnojiva a postřiky. Služby: -vazba svatebních i smutečních kytic -aranžování slavnostních tabulí -výzdoba interiérů.

Zahradnictví. Zabýváme se: - pěstování balkónových květin, trvalek a skalniček.

Služby: - úklidové práce - svoz, třídění a recyklace odpadů - zahradnictví. od 04.05.2015 do 31.12.2099

Naše služby: - čištění a úklid - údržba komunikací - svoz odpadů - výroba paliva - zahradnictví - opravárenství od 04.05.2015 do 31.12.2099

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 28.02.2013 do 28.02.2023 Květinářství. Prodej: -svatební kytice -dárkové kytice -hrnkové květiny -suchá vazba -pohřební vazba. Po dohodě rozvoz po Brně.

Zahradnictví. Služby: - zahradnické.

Údržba soukromých a firemních zahrad a zelených ploch. Projekce a realizace zahrad. Projekce a realizace automatických závlah. Výsadby a údržby hrobů.

Specializujeme se na venkovní, mrazuvzdorné palmy, exotické rostliny, okrasné dřeviny, exempláře extrémních velikostí - vše pro volnou výsadbu a do zimních zahrad. Zajišťujeme celoroční servis, záruku, dovoz, výsadbu, malo i velkoobchod. palmy, prodej palem, venkovní palmy, mrazuvzdorné palmy, odolné palmy, palma, okrasné dřeviny, tvarované ...

přerušení: od: 1.11.2013 Návrhy - automatické závlahové systémyokrasná jezírka. Zahradnictví - výsadba rostlin, trávníky.

přerušení: od: 12.3.2010. Zahradnictví - květiny - okrasné dřeviny.

vázání řezaných květin-dle přání svatební a smuteční vazba velký výběr HRNKOVYCH květin-orchidee, bonsaje.. sušina-aranžmá aj. keramika-zvonkohry, pokladničky -dárkové předměty květináče, obaly-i proutěný sortiment svíčky a doplnkový prodej

Služby, prodej: -květiny, sazenice -semena -vazby, věnce.

Prodej: -hrnkové, řezané květiny. Prodej, vázání: -svatební, pohřební kytice -příležitostné aranže, věnce -suché aranžé a keramické obaly -vázy -dárkové kytice -dárkové misky -příležitostné vazby (vánoce, dušičky, velikonoce). Zprostředkování dodání květin v republice i do zahraničí přímému zájemci - zásilková služba. Nepřetržitý ...

Maloobchod, prodej: -řezané, suché květiny -velký výběr hrnkových květin -ozdobná keramika, dárkové předměty -proutěné zboží -originální zboží z Filipín. Služby: -vázání květin, suchá vazba -rozvoz, roznáška (roznos) květin.

Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejných prostranství. Sečení trávy, stříhání živých plotů, vertikutace trávníků. Pěstování a množení okrasných rostlin.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, služby: -zahradnictví-řezané a hrnkové květiny, okrasné dřeviny, floristické potřeby -smuteční a slavnostní vazby... Firma odborných služeb, dodavatel výpěstků a dalších výrobků pro zahradu i dům.

Prodej, zahradnictví: -ovocné a okrasné stromky -listnaté a jehličnaté dřeviny -rostliny na živé ploty -růže -vřesovištní dřeviny -pnoucí rostliny.

Maloobchod, prodej, květinářství: -vazba věnců a kytic -květiny.

Květinářství Phoenix Maloobchod, prodej: -květiny řezané -pokojové květiny. Vazárna. Kurzy, školení. Pohřebnictví.

Služb, maloobchody: - péče o zeleň - komunální služby - zahradní centrum.

Zahradnictví Prodej: -květiny řezané -květiny sázené -sazenice -semena. - zahradní a parkové úpravy