Ovocné a okrasné školky Kukla
Jaroslav Kolář

Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Zahradnictví, květinářství: -květiny, balkonové -sadba, pěstování zeleniny -vodní a bahenní rostliny -výsadba truhlíků -letničky -trvalky -skalničky -výsadba a stříhání živých plotů -rostliny pro podzimní výsadbu hrobů a truhlíků -prodej nádoby všech velikostítruhlíky (samozavlažovací) květináče, sadbovače, závěsné květináče -substráty

Kompletní zahradnický servis: -rizikové kácení stromů -ozdravné řezy -sekání a údržba zahrad -stavba pergol. Provádíme veškeré výškové práce.

Zahradnictví: -návrhy, realizace a úprava zahrad -návrhy a realizace závlahových systémů -realizace zahradních jezírek -prodej okrasných dřevin -prodej ovocných stromků (na objednávku) -údržba areálů firem -údržba a obnova trávníků -dušičková a vánoční vazba -prodej jmelí.

Velkoobchod, dovoz-import, prodej, dodávky realizačním firmám: -okrasné dřeviny -vzrostlé stromy, solitéry, alejové stromy, stromy nadstandartního vzrůstu a výšky -kotvící systémy vzrostlých stromů -protikořenové folie ROOTCONTROL, (RaciBlok) -travní osiva BARENBRUG -živé ploty (široký výběr). Služby: -poradenství.

Dodávka rostlinného materiálu pro realizační firmy a zahradnická centra: -pokryvné trvalky -vysoké záhonové trvalky -rostliny na střešní zahrady -skalničky -okrasné traviny -drobné dřeviny -speciality: taxony. Služby: -balení v sadbovačích, ve dvoulitrových kontejnerech -minimální odběr nad 1.000, - Kč -při odběru 100 a ...

Zahradnictví: -prodej rostlin -zahradnické potřeby.