Pro podporu pěstování zemědělských plodin je možné zakoupit hnojiva i chemikálie organického a průmyslového původu. Kravský, ovčí a koňský hnůj, dusíkatá, fosforečná, vápenatá nebo draselná hnojiva, vícesložková průmyslová hnojiva NPK a pesticidy.

Velkoobchod MONSANTO. Prodej, poradenství v oboru. Osiva DEKALB: -kukuřice, řepka, slunečnice vč. GMO - geneticky modifikované organizmy. Přípravky: -na ochranu rostlin v zemědělství -na odstranění plevelů -ROUNDUP totální herbicid -GUARDIAN -MONITOR.

Distribuce, obchodní zastoupení, prodej: - Hydrogel (ochrana kořenů a rostlin): - půdní přípravek pro uchování vody a živin.

Výroba, dodávka, aplikace: -STAVEBNÍ HMOTY: -LASIK - dvousložková hydroizolační hmota na monolitické stavby, proti tlakové i stékající vodě a ropným produktům -PROTIPOŽÁRNÍ HMOTY: -DEXAFLAMM-R - protipožární systém na kabelové rozvody a plasty, prostupy a přepážky -TERFIX P - protipožární omítková směs ke ...

Výhradní obchodní zástupce firmy EGT system spol. s r. o. pro oblast Moravskoslezského a Olomouckého kraje. Prodej: - přípravky na ochranu rostlin - certifikovaná osiva - pevná a listová hnojiva. Poradenství v zemědělství: - zpracovní plánů ochrany a výživy rostlin - pomoc při evidenci přípravků na ochranu rostlin - bezpečnostní ...

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Nákup, prodej: - zemědělské komodity.

Náku a prodej: -zemědělských komodit -hnojiv. Držitel certifikátu ISO 9001:2000 ISO 2001 GTP Sídlo firmy Praha: Praha 9, Lukavecká 1732, PSČ 19300

Prodej a servis postřikovačů HARDI. Přestavby a testování postřikovačů a rosičů. Nákladní autodoprava. Další služby pro zemědělce.

Sklad, skladování: - hnojiva a přípravky na ochranu rostlin (pesticidy).

Výroba: - přípravky pro kožedělný průmysl - hydrolyzát kolagenu - rozprachové sušárny nerezové - pigmenty do barev - stavební chemie - hnojiva

Velkoobchod, prodej: -pesticidy pro zemědělství a lesní hospodářství -barvy, laky -autolaky -ředidla -malířské potřeby -substráty, rašeliny -hnojiva.

Ubytování. Prodej, maloobchod: - živá vazba - umělé květiny - semena - zahradnické nářadí - hnojivo.

Prodej: -pytlovaná hnojiva -drobné balení agrochemikálií -krmné směsi.

Maloobchod: -drobné balení agrochemikálií -krmné směsi -pohonné hmoty.

Maloobchod: -pytlovaná hnojiva -drobné balení agrochemikálií -krmné směsi.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čistící a dezinfekční prostředky -prostředky pro zemědělskou prvovýrobu.

Služby pro zemědělství: -přihnojování a ochrana rostlin -rozmetání pevných průmyslových hnojiv -sklizeň kukuřice na siláž -doprava průmyslových hnojiv a zemědělských komodit. Výroba: -hnojiva -repelenty.

Činnost: - výroba a prodej zemědělských produktů.

Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná - hnojiva.

Služby: -zemědělské zásobování a nákup. Maloobchod, prodej: -krmiva -hospodářské potřeby.