Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

ROBET design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí, bran a oplocení, skleněných dveří, příček a stěn, pergol a mnoho dalšího.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Výroba a montáž nábytku a kompletní realizace interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Truhlářství. Výroba: - vnitřní a venkovní dveře a zárubně z masivu i atypické - celodřevěná schodiště - okna - nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: - koupelnové studio - PŘÍMÍ DOVOZCI DLAŽEB A OBKLADŮ ZE ŠPANĚLSKA - španělské obklady a dlažby PERONDA, APARICI, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitární keramika, CATALAŇO - veškeré vybavení koupelny . Grafické zpracování návrhů koupelen a interiérů podle přání zákazníka.

Prodej: - originální značkové parfémy - toaletní vody - dárkové sady - kosmetika. Značky: - Dior, Chanel, Hugo Boss, Calvin Klein a mnoho dalších.

Dovoz, distribuce, velkoobchod, maloobchod: 1. autoklimatizace 2. multimédia - navigace - auklimatizace - přehrávače - monitory 3. náhradní díly - autodoplňky - centrální zamykání.

Výkup - použité palety Euro, neznačené, atypické.

Specializovaná oční ambulance s přístrojovým vybavením.

Obkladačské práce. Rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader. Montáž sádrokartonů. Pokládka veškerých druhů kamenických obkladů, dlažeb betonových a dlažeb z přírodního materiálu.

CHILI ROSES.CZ, s.r.o. se zaměřuje na prodej zábavní pyrotechniky a různých druhů ohňostrojů.

FETMED s.r.o. provozuje centrum fetální medicíny, genetiky a gynekologie.

Martin Kvapilík se zaměřuje na kominictví, kontroly spalinových cest, vložkování, montáže vícevrstvých komínů a čištění.

Jana Prosová se zaměřuje na kosmetické služby, různé druhy masáží a manikúru a pedikúru.

COMFY CREDIT s.r.o. se zaměřuje na poskytování půjček.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Karamba Pizza s.r.o. se zaměřuje na rozvoz pizzy, panini, křidélek, pečených těstovin, brambor, nápojů a mnoho dalšího.

Flexum Technology s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, databázových systémů a zakázkového softwaru.

MojeMT, s.r.o. provozuje portál pro inzerci nové, repasované i používané manipulační techniky.

PROXIMA FINANCE s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti investic, financí, obchodu, realit, hypoték a mnoho dalšího.

Ukliď sbírkou, z.s. je spolek zaměřující se na pořádání sbírek materiální pomoci a dobročinných bazárků.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

DR CARS services s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis, zaměřuje se na mechanické, karosářské a elektrikářské práce, přípravu na STK, prodej autodílů a na diagnostiku vozidel.

Adam Kopka se zaměřuje na čištění komínů, kominictví, vložkování a další s tím související služby.