Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Společnost riskmotive, s.r.o. je nezávislá pojišťovací a poradenská společnost, která poskytuje svým klientům z řad jednotlivců i společností komplexní služby především v oblasti pojištění rizik. Pojištění: - osob - vozidel - privátní majetek - společenství vlastníků - odpovědnost za škody - firemní majetek - firemní odpovědnost - ...

Restaurace a sportovní centrum. Sportovní aktivity: - bowling - squash - tanec - virtuální realita.

Vzdělávací a technická agentura. Její činnost je zaměřena převážně do procesu vzdělávání, školení a zajištění zákonných požadavků v kolejové dopravě. Služby: - technické, dopravní a přepravní školení jízdního personálu - výcvik personálu podle jednotlivých odborností - získání kvalifikace "Osoba poučená" - technické školení strojníků - ...

Společnost EUROMOPOS, spol. s r.o. vyrábí a dodává stroje, technologické linky a výrobní závody pro potravinářský průmysl, zejména pro sladovny a pekárny.

Výroba a prodej: - sedací soupravy - sedací nábytek - zařízení bytových i nebytových prostor na klíč.

Masážní kurzy: - reiki - rekondiční a sportovní masáže - masáže SHIATSU a TUINA - lymfatické masáže.

Expresní přeprava kusových zásilek o hmotnosti do 1, 5 tuny po celé České republice i Evropě, dále poskytování expresních kurýrních služeb a expresní autodopravy.

Poskytuje komplexní služby v oblasti internetu, multimédií a aplikačního software. Služby: - webové prezentace - SEO - optimalizace pro vyhledávače - SEM - marketing ve vyhledávačích.

Nabízím znalecké posudky, odhady všech nemovitostí.

Malířské a natěračské práce: - malování bytových i nebytových prostor - natírání oken dveří, fasád a střech.

Prodej oblečení a doplňků značek Benetton a Sisley.

Měsíčník obsahující odborné články, reportáže, informace, zprávy a další zajímavosti z oblasti zemědělství a příbuzných oborů, v každém vydání je zařazena tematická příloha.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Celosvětová organizace vedoucích osobností z podnikatelských a odborných kruhů, kteří poskytují humanitární služby a pomoc svým spoluobčanům. Členové se schází každé pondělí v 19.00 v hotelu Flora Olomouc, Krapkova 34.