Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Mytí a čištění vozidel. Mycí boxy v provozu nonstop, ruční čištění aut. Možnost ručního čištění aut i o víkendu.

CANALL Coffee - trochu jiná kavárna v Prostějově. Příprava cateringu na míru pro svatby, festivaly, narozeniny apod.

Služby: - autopůjčovna, operativní leasing, prodej předváděcích a referenčních vozů.

Komplexní služby v polygrafii - zabýváme se tiskem a reklamou. Personální agentura

Prodej, e-shop: - autobaterie - motobaterie - solární a trakční baterie - zdroje - nabíječky - startovací vozíky - měniče napětí - autochladničky - elektrokola - utrazvukové čističe.

Ochranná desinfekce, dezinsekce a deratizace - bez použití nebezpečných chemických látek nebo chemických směsí.

Servis osobních automobilů všech značek. Klempířství a oprava autokaroserií. Mechanické a elektro práce.

Montáž oken, dveří, žaluzií, hliníkových rolet a garážových vrat. prodejce oken německé značky Aluplast. Dováka palstových, hliníkových a dřevěných oken.

Rodinná firma GD BAU s.r.o. se sídlem v okrese Olomouc se již od roku 1996 zabývá činností v oblasti stavebnictví. Součástí našich služeb je realizace monolitické betonové staveb, dřevostaveb, adaptace a rekonstrukce budov, stavba zděných i roubených rekreačních objektů a také rekonstrukce střech. Při své práci používáme nejen materiály vyzkoušené ...

Autorizovaný prodejce vozů ŠKODA, KIA: - prodej, leasing, pojištění, protiúčet ŠKODA PLUS - prodej ojetých vozidel. Autorizovaný servis ŠKODA, VW osobní a užitkové vozy, AUDI, KIA. Originální náhradní díly, příslušenství Prodej pneu za internetové ceny. Autorizovaná karosárna a lakovna.

Prodej, montáž: - elektrospotřebiče - satelitní techniky + montáž.

Agrární komora České republiky (AK ČR) byla zřízena zákonem č. 301/1992 Sb. České národní rady o Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. Sdružuje většinu podnikatelů v zemědělství, lesnictví a potravinářství, prosazuje a obhajuje zájmy svých členů, kterým poskytuje poradenství a informační služby na celém území ČR. ...

Společnost Štefan Gábor se specializuje dláždění chodníků, vjezdů, okrasných a dekorativních povrchů, dlažby kolem bazénů a parkovišť z jakýchkoliv materiálů včetně dodávky, odvozu a likvidace všech odpadů kontejnerovou přepravou.

Výroba sypkých směsí pro pekárny, cukrárny, gastronomii a další potravinářský průmysl, také pro konečné spotřebitele.

Výrobce a prodejce čistících a úklidových prostředků s nano efektem. Prodej přípravků pro úklid domácnosti i profesionálních úklidové firmy a gastro. Dodávka ochran pro různé typy povrchů, které zamezují usazování nečistot. Produkty jsou biologicky odbouratelné, vyrobené v České republice.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Specializovaná prodejna materiálu pro všechny typy střech v Olomouci. Odborný poradenský servis - pomoc s výběrem krytiny, okapového systému, realizační firmy. Technická podpora na místě stavby. Vypracování cenové nabídky zdarma. Zhotovení kladečských a kotevních plánů.

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.

E-shop a kamenná prodejna v Prostějově s rybářskými potřebami. Prodej pomůcek pro různé způsoby lovu - kaprařina, zimní rybolov, plavaná, moře, muškařina, feeder, sumčařina a další. Zákazníci zde nakoupí nástrahy, návnady, krmení i dárkové předměty pro rybáře.

Činnost: - dlaždičské práce - pokládka žulové a zámkové dlažby

E-shop s prémiovými olivovými oleji, víny a pokrmy z Istrie. Prodej jemných, středně silných, silných olivových olejů.