Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Ověřování, diagnostika, oprava, montáž tachografů.

Poradenství, návrh, prodej, montáž, realizace a servis úpraven vody v domácnostech i v průmyslu. Zařízení pro úpravu vody pitné, z vrtů či studní. Změkčení, odstranění železa a manganu, desinfekce vody, použití UV lamp, tabletové regenerační a jiné soli a ochranné chemie i do bazénů.

Cestovní kancelář: - on-line zájezdy českých a německých ck - pobytové zájezdy, poznávací zájezdy, eurovíkendy, wellness pobyty, lázeňské pobyty a relaxační pobyty pro jednotlivce i skupiny - víkendové pobyty a zájezdy pro rodiny s dětmi - zájezdy s vlastní dopravou nebo autobusem - last minute zájezdy online.

Prodej, e-shop: - doplňky stravy a kosmetika – žraločí chrupavka, olej ze žraločích jater, Maca, Lecitin, Koenzym Q10, sušené kozí mléko, Aloe Vera, Acaí, pivovarské kvasnice a Viperoderm - hadí mast.

kvalitní a profesionální reprosoustavy, zesilovače, gramofony, přehrávače, kabely a příslušenství. E-shop - TV stolky - stojany TV, vozíky, držáky - audio nábytek - stojany repro soustav.

Český výrobce zastřešení bazénů, teras a vířivých van. realizujeme tyto zastřešení: - nízká zastřešení - vysoká zastřešení - jednokolejnicová - bezkolejnicová - extra zesílené profily - s kolejnicemi AluDesk - zastřešení vířivých van - ekonomicky výhodná zastřešení.

Projektování, realizace, údržba: - trávníky - skalky - ošetření okrasných dřevin - rekultivace.

Komplexní sortiment produktů a služeb: - hardware a software - komunikační systémy - internet a datacentrum - datové sítě - zabezpečovací systémy.

INZERTNÍ AGENTURA PROFIT Prodáváte dům, auto, hledáte zaměstnání, chcete se seznámit - Vše zařídíte přes PROFIT-moravské inzertní noviny: - XXI.ročník, vychází 1x týdně - 48-56 stran - soukromá inzerce zdarma, podnikatelská a do zahraničí placená - působnost: Morava-především okresy Olomouc, Prostějov, Přerov, Šumperk, Bruntál, Jeseník, ...

E-shop s doplňky pro kamiony a další nákladní a užitkové vozy: - radiostanice a vysílačky - antény - kamery do auta - odkládací stolky - lednice - světlomety a majáky - samolepky - truck prostěradla, záclonky - záclonky do dodávek - vzduchové příslušenství - autokoberce - světelné LED tabulky - SPZ jemnovky - ...

Prodej nové a ojeté osobní a užitkové vozidla značky Nissan a Mitsubishi. Kompletní služby autoservisu a pneuservisu. Leasing nebo úvěr včetně povinného ručení a havarijního pojištění. Servis a náhradní díly Hyundai.

Ofsetový a digitální tisk, tiskneme plakáty, letáky, tiskopisy, brožury, vizitky, tiskopisy, návody atd. Vyrábíme střelecké papírové terče.

Velkoobchod, maloobchod: -náhradní díly, příslušenství pro vozidla a nápravy DAF, IVECO, MAN, MERCEDES, RENAULT, SCANIA, VOLVO, LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA, PRAGA, SAF, BPW, PANAV, TRAILOR, ROR, SMB, FRUEHAUF. Sídlo - Zlín.

Prodej elektroinstalačního materiálu.

Právní pomoc nabízím fyzickým osobám, právnickým osobám nebo i například obcím při řešení jejich právní agendy. Mým cílem je poskytovat klientům komplexní služby na vysoké profesionální a odborné úrovni, a to jednoduše, kreativně, s důrazem na individuální přístup.

Firma DERATUS - Luděk Zapletal nabízí profesionální služby v oblasti deratizace, dezinfekce a desinsekce. Mezi naše další činnosti patří montáž zábran proti holubům, úklid sklepů i sanitace pivního potrubí včetně servisních prací. Sídlíme v Olomouci na ulici tř. Svornosti. Naše činnost: - deratizace (hubení hlodavců, myší, potkanů, hryzců) ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - stavební a nátěrové hmoty - ochranné vrstvy, barvy, laky, lepidla, tmely. Výroba, dodávka, aplikace: - těžké antikorozní nátěrové systémy - polyuretanové, syntetické, epoxidové Výroba: - ROKOFINAL - tmel pro finální úpravu sádrokartonu Maloobchod, prodej: - barvy, laky, lepidla - malířské ...

Velkoobchod, maloobchod: - přívěsy a doplňky k přívěsům

Maloobchod, e-shop: - modelářské potřeby - stavebnice - plastové a papírové modely - modelové železnice - modely aut - barvy, štětce, lepidla pro modeláře.

Vývoj a výroba elektronických zařízení pro měření a regulaci: - časová relé - teplotní regulace - poruchové signalizace - releové moduly - stejnosměrné zdroje - ukazovací přístroje - bezdrátové komunikace.

Ski-Uničov Prodej, servis, půjčovna: - lyže, lyží - běžky - autorizovaný skiservis MONTANA.

Výroba: -mobilní porobetonové stavby PRAKTIK -plynové stanice CNG -pórobetonové stavby pro plynárenství. Kovovýroba, zámečnické práce, umělecké kovářství. Autodoprava IVECO valník bez plachty.