Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Rudolf Geppert provozuje restauraci a penzion Ubytování: - penzion - 2 apartmány - kapacita 32 lůžek s možností přistýlek - parkoviště u penzionu - zvířata povolena.

Alois Smrček poskytuje v ubytování na statku na Vysočině ve třech pokojích s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky.

Poskytujeme profesionální zdravotní péči z oblasti všeobecného praktického lékařství.

Občanské sdružení POMOCNÁ RUKA, z.s. zajišťuje poskytování terénních sociálních služeb, osobní asistenci, pomoc starým, chronicky nemocným, zdravotně postiženým a handicapovaným občanům.

Králická chata poskytuje ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v podhůří Kralického Sněžníku, pokoje s vlastním sociálním zařízením. Nabízíme i ubytování v chatkách. Možnost stravování přímo v objektu - domácí strava. V areálu se nacházejí dvě udržovaná travnatá hřiště - na volejbal a fotbálek, dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami, ...

Společnost ELIM Hranice o. p. s.vykonává aktivity na principech křesťanské lásky.

Společnost, která má dlouholeté zkušenosti v oboru se zaměřením výhradně na zpracování nerezové oceli je Svoboda - INOX Processing - navštívit nás můžete na naší provozovně v Prostějově. Jsme spolehlivým partnerem pro stavebnický, potravinářský i farmaceutický průmysl. Hlavním zaměřením je výroba pivovarů, zařízení pro pivovary a na míru ...

Půjčovna motocyklů a motoškola v Prostějově. Půjčovna s motocykly, největší výběr motocyklů v regionu! Vyberete si u nás jak cestovní velká endura, lehké ostré enduro, tak i opravdu nasrané závodní SUPERMOTO. Motoškola: - kurzy pro začínající i pokročilé jezdce - kurzy pro velká cestovní endura, včetně jízdy v terénu - off-road kurzy pro ...

Prodej: - plechová střešní krytina - Plechotaška Trapézové plechy. Hliníková střešní krytina.

OSTROV REALIT s.r.o. je realitní společnost v lokalitě Šumperk, Olomouc, Jeseník.

Josef Němec se zaměřuje na zemědělské služby, konzervaci krmiv, lisování balíků, odvoz kukuřice, svoz sena a na osobní dopravu.

Stanislav Krahula se zaměřuje na chov skotu a drobných hospodářských zvířat.

Zahradnictví Quercus, okrasná školka Přemyslovice. Maloobchod i velkoobchod: - okrasné dřeviny - listnaté i jehličnaté stromy a keře - venkovní rostliny - květiny - trvalky, letničky, skalničky, cibuloviny.

Jana Smékalová se zaměřuje na úklid nemovitostí, parní čištění, žehlení v domácnostech a doplňkové služby.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -poskytování zahradnických služeb

Zahradnictví: - široký výběr okrasných dřevin - poradíme s pěstováním i udržbou rostlin - provádíme výsadby dřevin i trávníků - výsadba truhlíků.

Zahradnické služby - kompletní realizace zahrad - údržba a likvidace zeleně na malých i velkých prostorech Prodej - rostliny

Rodinná farma produkující přes dvacet druhů ovoce, především se zaměřujeme na pěstování a prodej jablek. Pěstujeme jablka: - Akane - Discovery - Rubín - Šampion - Bohemia/Gold - Jonagold, Jonagored - Florina - Melodie - Idared - Denár - Topaz - Karmína - Rubínola - Melrose.

AGRO Haná a.s. provozuje hospodářství ve Smržicích se zaměřením na pěstování různých druhů rajčat.