Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Jiří Bartošák se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace, programování PLC, havarijní službu a stavební činnost.

BYNATTY Trade s.r.o. provozuje e-shop s dámským a pánským oblečením, obuví a doplňky.

BAGRTECHNIK s.r.o. se zaměřuje na autodopravu, zemní práce a práce s jeřábem.

K prameni zdraví, s.r.o. se zaměřuje na léčbu přírodní cestou a kurzy týkající se léčivé síly rostlin.

FYTOLASER s.r.o. se zaměřuje na laserové ošetření osiva pro zvýšení produkce a výnosu.

Žaneta Míšková se zaměřuje na zemní, výkopové a bourací práce.

ŠNYT - PV s.r.o. provozuje restauraci a pivnici se zahrádkou a možností pořádání akcí, oslav, večírků a školení.

Výroba, konstrukce: - svařované dílce stavebních, obráběcích a jiných strojů - formovací technika - náročné ocelové svařence - svařované ocelové konstrukce. Výroba a montáž dopravní techniky.

Rekonstrukce, regenerace, revitalizacesanace: - panelové domy - bytové domy - průmyslové budovy - administrativní budovy Stavební činnost: - zeteplování fasád - výstavba střech - opravy a rekonstrukce budov - inženýrské sítě - zemní práce - zateplování domů - financování

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a ...

Ing. Pavla Slezáčková provozuje eshop se sortimentem: - květiny - poradenství s pokojovými květinami - návrhy na umístění rostlin do interiérů i exteriérů Poskytuje ubytování v apartmánech kapacita 14 lůžek.

Vývoj, výroba: - elektronické systémy - lokalizační systémy - přístupové systémy - monitoring strojů - měřící zařízení

Pension u Veverků poskytuje ubytování, včetně občerstvení ve vlastní restauraci, wellness služby.

Společnost CAMELOT Němčice s.r.o. je výhradní prodejce dřevních pelet.

Společnost LB AGROSTAVBY s.r.o. se zabývá kompletními zemědělskými stavbami, rekonstrukcí staveb, nové krytiny střech, opravy opláštění budov a klempířských prvků.

Společnost FialaNet, s.r.o. zajišťuje dodávku: - satelitní techniky - prodej a servis výpočetní techniky - servis mikroprocesorová techniky - bezdrátové připojení k internetu - volání po internetu VoIP

Prodej přívěsů, přepravníků a vozíků do 3, 5 tuny - valníky, skříně, autovky, sklopky, na koně a hospodářská zvířata. Prodej krmiv pro domácí a hospodářská zvířata. Ubytování v jedno až pěti lůžkových pokojích, kapacita 30 lůžek u Prostějova. Přeprava koní po celé Evropě - trénink, chov, ustájení koní.

Distribuce: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefony - čtečky karet - školní tabule - interaktivní systémy - školní pomůcky - příslušenství.

Autobazar: - prodej na splátky - pojištění vozidel - komisní prodej - výkup vozů.

Obchodní činnost: - zemědělské komodity - zemědělské a zahradnické výrobky a potřeby - agrochemikálie. Výroba: - osiva polních plodin. Ošetřování a úprava osiv na základě individuálních požadavků. Distribuce Lanirat MICRO pro ČR.

Realizace designových interiérů: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizace koupelny, wellness - 3D vizualizace - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - římské rolety - tapety - sedací soupravy.

Stavební firma: - výstavba rodinných, bytových domů - hrubé stavby - rekonstrukce objektů - fasády - lité podlahy - zemní, výkopové práce.