Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Šumperk, včetně poboček
Galvanické povrchové úpravy kovů. Zinkování, Fosfátování, Tvrdé chromování, Černění, Stříbření, Cínování, Niklování, Mědění

Výroba: -nevýbušné přístroje -rychlovypínače -odporníky -elektromagnety -elektromagnetické ventily -koncové spínače -kontroléry a ovladače -jeřábové křesla -spouštěcí zařízení asynchroních motorů -jednoúčelové strojní zařízení -výrobky průmyslové elektroniky.

Strojírny Výroba: -hliníkárenské a lodní jeřáby -nástavby mobilních jeřábů -vybavení oceláren a sléváren. Prodej drtičů kamene

Grafické práce - logo, logotypy - tiskoviny - corporate identity - 3D vizualizace - ikony Webové stránky - Wordpress - SEO optimalizace - Správa a údržba webu - Google Analytics, Console Search... Ostatní - Správa sociálních sítí na Facebooku, Twitteru a Instagramu - Správa internetového obchodu (texty, obrázky a fotografování produktů)

Firma Jan Kočíř se sídlem v obci Mírov v okrese Šumperk se zabývá zednickými pracemi a pokládkou obkladů a dlažeb. Stavební, zednické a obkladačské práce provádíme jak pro soukromé, tak i firemní zákazníky. Realizujeme např. rekonstrukce bytových jader, fasád, půdních vestaveb nebo novostavby rodinných domů, pokládku keramických obkladů dlažeb a ...

Revize elektrických zařízení a hromosvodů.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Český výrobce vodítek, obojků, couraček, stopovaček a dalších produktů pro Vaše miláčky. Veškeré zboží je ručně dělané z těch nejkvalitnějších materiálů.

Zednické práce, kompletní výstavba rodinných domů, obkladačské práce, malířské práce, zateplování domů, práce se dřevem, výstavby plotů, rekonstrukce jader, výkopové práce.

Zabýváme se komplexní údržbou zeleně. Nabízíme sečení a mulčování trávníků, stříhání živých plotů a keřů, kácení a ořez stromů, štěpkování, výsadbu stromů, zakládání a údržbu záhonů, chemické postřiky.

Společnost METESS s.r.o. je výrobce a dodavatel inovativních technologií v průmyslové automatizaci a mechanizaci. Naše firma konstruuje a vyrábí na zakázku jednoúčelové stroje na základě individuálních požadavků našich zákazníků. Jsme specialisté na vývoj a výrobu přípravků a strojů pro spojování plastů metodou tepelné nýtování, ruční tepelné ...

Prodej: - zahradní a lesní technika - pily - sekačky - křovinořezy - čerpadla - sněhové frézy - traktory - plotostřihy - foukače - vyžínače - vysavače - motokoloběžky. Půjčovna: - benzínové a elektrické pily - křovinořezy - provzdušňovače a odmechovače trávníků.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Mateřská škola pro 206 dětí s jídelnou se speciální třídou pro děti s vadami řeči. K dispozici je prostorná zahrada která je vybavena pískovišti, kolotoči, průlezkami, skluzavkou a dřevěnými domky.

JOPC Group s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis, údržbu a poradenství týkající se nové i použité kancelářské techniky.

Internetové obchody: - sportovní trofeje, poháry, medaile, emblémy, figurky, diplomy, štítky, - výroba a prodej kovových štítků na urny odolných proti povětrnostním vlivům - výroba a tisk fotografií na kovový podklad (Chromaluxe a Duraluxe) pro pohřebnictví a kolumbária. -výroba smutečních plaket pro zvířátka Kamenný obchod na adr.: ...

Specializovaná oční ambulance s přístrojovým vybavením.

Maloobchod, prodej: - barvy (fasádní, interiérové, syntetické) - laky - malířské potřeby - ředidla - tónovací centrum - komplexní sortiment laků, barev. Tónování barev.

P. B. MORAVA s.r.o. poskytuje ubytování v moderně zařízených třílůžkových pokojích Myslivecká prodejna: - prodej zbraní, střeliva, optiky, oblečení

Prodej: -stroje pro výrobu elektromotorů -navijárenská technika stříhání vodičů a odizolování -příprava izolačního materiálu obráběcí stroje (úpravy, přizpůsobení) -stroje pro mezioperační a konečné tvarování vinutí.

Nabídka služeb: - úklid - hodinový manžel - zprostředkování řemeslných služeb - úklidové služby - prodej úklidové chemie