Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Výzkum, vývoj, výroba: - návěsy valníkové - návěsy velkoobjemové - návěsy sklápěcí - návěsy kontejnerové - přívěsy valníkové - přívěsy kontejnerové - přívěsy sklápěcí - valníkové nástavby - sklápěcí nástavby.

Pronájem nafukovacích atrakcí - skákací hrady či skluzavky. Atrakce jsou vyrobeny ke komerčním účelům, hodí se pro obecní slavnosti, svatby, firemní a rodinné akce a další. Možnost osobního odběru nebo pronájmu s obsluhou.

Autokarosárna: - opravy karoserií motorových vozidel - výměna autoskel - plnění klimatizací - vlastní odtahové vozidlo. 2 autolakovny: - přípravná stání - vlastní míchárny barev - spektrofotometr.

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

Prodej, pronájem a výpůjčka elektrických a neelektrických výdejníků vody a nápojových automatů.

Firma GRANITOL akciová společnost, která sídlí v Moravském Berouně, je největší výrobce vyfukovaných polyetylenových fólií a vázacích PP pásek v České republice. Vyrábíme fólie pro skupinové balení, paletizaci, výrobu varných sáčků, osobní hygienu, zemědělství i technické plachty. Mezi naše výrobky patří také sáčky, přířezy z HDPE i LDPE, odnosné ...

Jsme česká technologická a obchodní firma s celoevropskou působností. Spolupracujeme s předními evropskými vývojáři a výrobci. Vyvinuli jsme unikátní koncept vlastní AC nabíjecí stanice za nejlepší cenu při zachování špičkové kvality, maximální bezpečnosti a nejvyšších parametrů. Dále v našem portfoliu najdete kvalitní nabíjecí kabely, chytré ...

Autosklo, autoskla pro osobní a nákladní vozy, autobusy: - výměna autoskel - opravy bodového poškození a prasklin - tónování pokovením, fólie - kódování leptáním vin kódu - plnění klimatizace - čištění interiérů - renovace laků.

Zahradnictví. - pěstování a prodej okrasných rostlin, ovocných stromků, zahradnických potřeb.

Ovocná školka se specializuje na výrobu ovocných stromů. Výroba podnožového materiálu – typových podnoží jabloní, hrušní a třešní. Postupně jsme vysázeli také ovocné sady a rybízové plantáže. Vypěstované ovoce zpracováváme ve vlastní moštárně s využitím tradičních postupů výroby, lisování probíhá za studena. Celoročně nabízíme moštování ovoce ...

Pan Fitinka působí již 15 let a společně s odborníky a spolupracujícími partnery nabízí pouze kvalitní a ověřené produkty pro instalaci vody, plynu a topení, Na svém e-shopu i v kamenné prodejně Pan Fitinka nabízí topenářský, vodoinstalační a kanalizační materiál, nádrže na vodu, solární i větrací příslušenství a mnoho dalšího pro Váš dům i ...

Kosmetický salon: - kadeřnictví - prodlužování vlasů - kosmetika - řasy, obočí, líčení - depilace - pedikúra - modeláž nehtů - manikúra.

Prodej, dodávka, realizace: - kamenný koberec Piedra - pro interiér a exteriér - plovoucí dlažba.

Fort XVII. Křelov - muzeum se stálou expozicí o historii fortové pevnosti a sbírkou militárií. Restaurace Citadela s kavárnou - rauty, rodinné oslavy, svatby na Fortu.

Individuální doučování všech předmětů základních, středních a vysokých škol. Doučujeme v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci a v řadě dalších měst.

Výuka tanečních stylů souhrnně označovaných jako Street Dance (Hip Hop, House Dance, MTV Dance, Dancehall, atd.) a Contemporary Dance (moderní, scénický tanec) v Olomouci. Taneční kurzy pro děti, mládež i dospělé, pro začínající i pokročilé tanečníky.

Společnost VPD servis - Libor Vicher se specializuje na prodej a servis zahradní a komunální techniky. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete traktory, malotraktory, sekačky, vertikutátory, drtiče, štěpkovače, motorové pily, postřikovače nebo také křovinořezy. Provozujeme též půjčovnu a bazar zahradní techniky. Sídlíme na adrese Přerovská 688/62A, ...

Prodej: - kontaktní čočky - brýle - značková brýlová skla a obruby. Vyšetření zraku - optometrista. Oční ordinace.

Likvidace autovraků. Prodej náhradních dílů z autovraků. Výkup železa a barevných kovů za hotové. Prodej štípaného palivového dřeva.

Pila, pořez kulatiny Prodej: -stavební řezivo. Výroba, dodávka, montáž -střešní konstrukce. Tesařské práce

Zušlechťování skel a zrcadel: - pískování - fazetování - vitráže - mušlování - lepení UV. Výroba: - skleněné výplně dveří, dvířek, zrcadla koupelnová a interiérová, celoskleněné dveře atd.

Prodej, sortiment zahradnictví - hnojiva, postřiky - semena a travní směsi - nářadí - pokojové, balkónové a venkovní okrasné a ovocné rostliny. Půjčovna a prodejna mořských kajaků a vybavení k nim.

Prodej, e-shop: - nástroje pro obrábění otvorů - kovoobráběcí a dřevoobráběcí stroje - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nářadí - spojovací materiál.