Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Termální lázně Velké Losiny jsou nejstarší moravské termální lázně. Jsou zasazeny do rozsáhlého lesoparku se vzrostlými stromy a vzácnými dřevinami. Nabízí léčbu přírodními termálními sirnými prameny, které vyvěrají na tektonickém styku Keprnické a Desenské klenby. Teplota vody je 36 – 37 °C a odpovídá hloubce jejího tvoření kolem 1000 m. Jedná se ...

Domov pro seniory - kapacita 6 uživatelů Domov pro osoby se zdravotním postižením - dospělé ženy s mentálním postižením včetně přidružených smyslových nebo tělesných vad - kapacita 74 uživatelů

Gynekologická ambulance: - diagnostika a léčba močových potíží žen - dětská gynekologie.

Ošetřovatelský domov: -poskytování komplexní péče občanům Šternberka.

Společnost Kozák-Dental s.r.o. provozuje estetickou stomatologii.

Služby: - domov pro osoby se zdravotním postižením - 185 míst - domov pro seniory - 35 míst

Obec Věžky se nachází v okrese Přerov v Olomouckém kraji. Nejstarší písemná zpráva o obci pochází z roku 1349. Katastrální výměra obce je 241 ha. Obec je součástí mikroregionu Moštěnka. V obci je vybudována kanalizace, vodovodní síť a plynofikace. Obecní úřad naleznete na adrese Věžky 17, okres Přerov. Úřední hodiny obecního úřadu: - ...

TANA oční klinika je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje nadstandardní ambulantní oftalmologickou péči. Oftalmologická péče: - odstranění brýlí - laser - čočky - operace šedého zákalu - plastické operace - léčba sítnice - dětská oftalmologie.

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Jana Pachová Ordinace ortopedie doc.MUDr.Miroslav Pach, CSc. Další ordinace Uničov Nemocniční 270, Uničov tel. 585 051 662

Jan Sítař provozuje okrasnou školku s rododendrony a azalkami.

Výroba ekobriket: - z čistého dřeva - popel bohatý na materiály. Provozovna: Lipník nad Bečvou

Šlechtění, produkce, prodej: - osiva zeleniny, květin, léčivých a aromatických rostlin - šlechtění osiv zeleniny, léčivých odrůd a aromatických rostlin.

Výroba, pěstování, prodej sadby - rychle rostoucí topoly. Sližby - výsadba plantáží topolů - údržba vysázených ploch.

Endlesspeak s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních her a aplikací.

Global Urga Trade, s.r.o. se zaměřuje na dodávku technologií a náhradních dílů pro rafinérie, vodní elektrárny, těžební průmysl a čerpací zařízení.

ReFit Clinic s.r.o. se zaměřuje na tělovýchovné lékařství, rehabilitace, fyzioterapie, obezitologii a psychologii.

MILAN SILNÝ USMS s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby, strojní čištění, čištění čalounění a koberců.

VALAŠSKÉ DOBROTY s.r.o. se zaměřuje na pravidelné i nepravidelné úklidy domů.

FOR PASSIVE s.r.o. se zaměřuje na stavební práce pro nízkoenergetické domy, rekuperace a provozuje e-shop se stavebním materiálem.

ITTS s.r.o. je provozovatelem portálu chciseobjednat.cz a zaměřuje se na služby v oblasti webových prezentací.

Prodej: - nové a ojeté automobily - náhradní díly - originální příslušenství - půjčovna příslušenství - zajištění náhradních vozidel. Servis: - garanční opravy - pravidelné prohlídky - autokarosářské a lakýrnické práce.

Nákup, výkup a prodej použité techniky: - nákladní vozy LIAZ, AVIA, TATRA - přívěsy, návěsy - bagry, nakladače, stavební stroje - hasičská technika - hydraulické ruky - nástavby, korby - traktory - zahraniční nákladní vozy.

Prodej: - Anglické, Holandské, Italské, Francouzské, Rakouské, Švýcarské, Bulharské, řecké, Španělské sýry - Francouzské paštiky - Loštické tvarůžky - Slovenské delikatesy - Sýrové dorty.

Prodej: - Anglické, Holandské, Italské, Francouzské, Rakouské, Švýcarské, Bulharské, řecké, Španělské sýry - Francouzské paštiky - Loštické tvarůžky - Slovenské delikatesy - Sýrové dorty.