Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Poskytování hospicové péče: - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje včetně přistýlky určené blízkým - lůžková a domácí hospicová péče - neomezené návštěvy.

Kamenictví, kompletní kamenické práce.

Jana Navrátilová se zaměřuje na služby v oblasti detoxikace organismu, konzultace, měření toxinů a prodej kapek.

Zahradnictví. Prodej: - zahradnické potřeby - ovocné stromky, keře - okrasné keře, stromy - okrasné květiny, traviny - růže - trvalky - pokojové rostliny - thúje - listnaté dřeviny na živé ploty - vánoční stromky - substráty, hnojiva a chemie k rostlinám.

POENTON s.r.o. se zaměřuje na prodej šperků, náušnic, náhrdelníků, náramků, prstenů a sad.

SUBLITEX s.r.o. se zaměřuje na sublimační tisk na polyesterové tkaniny.

Amcor Flexibles Prostějov s.r.o. vyrábí flexibilní obaly na potraviny, nápoje a krmivo pro psy.

Výroba: - garážová vrata, sekční, výklopná, rolovací - vjezdové brány, posuvné, křídlové s pohony - plotové dílce, zámečnické výrobky - ocelové konstrukce, haly.

TOZAN s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej oken, dveří, kování, stavební chemie a komponentů k montáži.

Firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku je zámečnictví se zaměřením na zakázkovou kovovýrobu, kde vám poskytnou záruku kvality na odvedenou práci. Hledáte vhodnou a kvalitní stínící techniku, žaluzie, rolety nebo garážová vrata? Jsme zde pro vás. Svým zákazníkům zajistíme poradenství a odbornou montáž včetně záručního i pozáručního ...

Výroba, služby, prodej: - sublimační digitální tisk - sportovní dresy - vlajky - tištěné obrazy - reklamní předměty vyrobené z textilu.

Obchodní zastoupení, prodej: -průmyslové nátěrové hmoty pro dráhy, automobilový, strojírenský a domácí spotřebiče -syntetické, antikorozní a stavební nátěrové hmoty -barevné pasty dle speciálních požadavků -systém past na míchání pro vlastní výrobu.

Společnost Šálek, s.r.o. je český výrobce čtyřkolových malotraktorů. Produkujeme kompletní, vícefunkční čtyřkolové malotraktory do 60HP včetně široké škály přídavného zařízení. Malotraktory z Prostějova mají tradici nejen v České republice, ale i v Evropě již přes půl století, vždyť první malotraktor opustil brány Prostějova v roce ...

Vývoj, výroba, dodávky, montáž: -technologické skupiny a komponenty pro vybavení velkokapacitních průmyslových pekáren: - linky na výrobu rohlíků - vyvalovací a vykulovací stroje - dopravníky - rohlíkové stroje - pečené plechy. Opravy strojů a linek, výroba náhradních dílů.

Pneuservis pro osobní, užitkové vozy, nákladní i autobusy. Oprava silničních motorových vozidel. Nákladní doprava sypkých materiálů. Půjčovna - naftových topidel typu THERMOBILE TA 22 - vibrační válec STAVOSTROJ VVW 3403

Elektroinstalační práce v Přerovském regionu. Provádíme elektromontáže, fotovoltaické elektrárny, montáž fotovoltaických panelů, rekonstrukce, výměny hliníkových elektroinstalací, hromosvody, revize elektro, revizní zprávy a veškeré elektrikářské práce.

Výroba, prodej: - včelí med - svíčky - kosmetika - včelí vosk.

Oldřich Nezhyba se zaměřuje na provoz lovecké chaty a občerstvení.

Poradenství v oborech: - energetika - elektronická evidence tržeb EET - eRecept pro lékaře - eVodník zařízení monitorující a chránící nemovitosti před vodou. V oblasti energetiky navrhujeme nejmodernější a energeticky nejúspornější systémy vytápění a osvětlení. Realizujeme monitorovací systém Energomonitor na měření spotřeby energií. V ...

Prodej, splátkový prodej, servis, montáže, implementace: - mobilní telefony - GPS sledování a navigace - zesilovače GPS signálu - vysílačky - digitální televize.

Ungora s.r.o. se zaměřuje na výrobu fotbalových dresů a funkčního textilu.

Mgr. Jitka Macoun Sidorová je registrovaná porodní asistentka, nabízené služby: - konzultace a poradenství v těhotenství - individuální jednorázová příprava k porodu pro páry - návštěva po porodu – laktační poradenství Doprava autem do místa bydliště klientky

MUDr. Zuzana Szostková provozuje ambulanci ortodoncie.

Jan Vagner je fyzioterapeut využívající mnoho moderních terapeutických metod, ordinace v Olomouci.