Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Jsme jedna z největších českých plemenářských firem se sídlem v Grygově u Olomouce, působící po celém Česku i v zahraničí. Náš program je postaven na zdravých plemenících s vynikajícími produkčními i reprodukčními výsledky. Nabízíme inseminační dávky, poradenství v oblasti chovu skotu a prasat.

Dodavatel: -technologie a příslušenství pro chov hospodářských zvířat. Kompletní sortiment chladících nádrží od firmy DeLaval. Prodej a servis: -zemědělská technika.

Celopolepy vozidel. Tónování autoskel. Čištění interiéru. Renovace laku. Rozleštění světlometů. Voskování vozidel.

PMeduca v Olomouci je vzdělávací instituce akreditovaná Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR - poskytne vám školení a kurzy první pomoci, BOZP, školení pro firmy a akreditovaná školení a kurzy. Díky naším kurzům a školením se nemusíte bát, že by jste si v kritické situaci nevěděli rady - zaměřujeme se především na praktický nácvik ...

Nabízíme tyto služby: rozvoz kytic po Olomouci a okolí, výzdoba svatebních a slavnostních interiérů a exteriérů, vázání svatebních kytic, kytičky pro svatební hosty, kytice na svatební auta, partery na rautové a slavnostní stoly, vázání smutečních kytic a věnců, prodej řezaných a hrnkových květin.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování daňových přiznání.

Výroba pánské módy: - pánské košile a kravaty. - firemní zakázky.

SUN SKI & BOARD SCHOOL Síť komerčních lyžařských škol a půjčoven, která nabízí vysokou kvalitu služeb. Půjčování, pronájem: - lyžařského vybavení - snowboardového vybavení - lyžařská škola - snowboardová škola - servis.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se sídlem v Olomouci poskytuje kompletní servis v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně odborného školení. Naší specializací je mimo jiné i inženýrská činnost, se kterou souvisí zajištění technického dozoru staveb, vypracování projektové dokumentace a profesionální poradenství. ...

Návrh, prodej, montáž, servis, pronájem: -zvuková a světelná technika -světelné zdroje -výrobníky mlhy. Výroba: -reprosoustavy a zesilovače. Servis: -spotřební elektronika. Prodej: -Europalms-umělé dekorativní květiny. Velkoplošné LED obrazovky.

Výroba, výrobce: - nosníky křemíkových desek z chemicky odolných materiálů (PTFE, PP) - mycí zařízení pro elektro průmysl. Distribuce: - PFA/FEP chemicky odolné hadice - měřící technika VZOR INSTRUMENTS.

Firma UNEX a.s.vyrábí odlitky z oceli, tvárné a šedé litiny, zápustkové výkovky, výpalky, svařence a těžké ocelové konstrukce. V rámci svých služeb nabízíme zajištění materiálu, svařování, tepelné zpracování, opracování, kontrolu, ale i povrchové úpravy, montáž a dopravu.

Výroba: -3D modely pomocí CNC technologie. -formy pro vakuové tvarování plastů. -modelová zařízení pro slévárny.

Jazyková škola - individuální lekce - příprava na zkoušky - konverzace s rodilým mluvčímskupinové kurzy pro veřejnost - angličtina - němčina - francouzština - španělština - ruština - italština - čeština pro cizince

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

svatební koordinátor, realizace svateb na klíč, rozlučky se svobodu

Výroba: -Mýdla Satin Silk. Mýdla v sobě spojují krásu a praktické využití. Vyrábíme je výhradně z certifikovaných ingrediencí, nejlepších esenciálních olejů a dermatologicky testovaných barviv. Obsahují pečující a hydratující složky, které vaši pleť vyčistí při první aplikaci, ale zanechají ji hladkou a hydratovanou. Rozdíl poznáte hned ...

Projektování a provádění prací v oblasti: - voda a kanalizace - topení. Montáž: - plynové kotle - kogenerační jednotky - tepelná čerpadla - elektrokotle.

Výrova a prodej dámských a pánských pokrývek hlavy, široký doplňkový prodej fascinátorů, šátků a deštníků

Autorizovaný prodejce a servis vozů Audi, Škoda, autorizovaný servis VW, prodej a výkup ojetých vozů, prodej náhradních dílů a příslušenství.