Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Neověřeno Prodej: -drogerie -barvy -laky.

Společnost VAŠ DOKTOR s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

Vevynet, s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž fotovoltaických elektráren.

Společnost Medklen s.r.o. provozuje ordinace praktického lékaře.

Ordinace, ambulance: - logopedie Další ordinace: Olomouc, I.P. Pavlova 69 tel.: 725 881 903 Uničov, Nemocniční 270 tel.: 725 982 097 Šternberk, Horní náměstí 13 tel.: 775 901 311 Náměšť na Hané, T. G. Masaryka 250 tel.: 725 982 097 Lutín, Jana Sigmunda 87 tel.: 775 610 183 Rýmařov, Pivovarská 11 tel.: 775 901 ...

Sdružená zařízení pro péči o dítě v Olomouci jsou zdravotnickou příspěvkovou organizací. Kojenecký ústav – U Dětského domova 269, Olomouc. Dětský domov - Dolní Hejčínská 35, Olomouc. Dětský stacionář – Mošnerova 1, Olomouc.

Dodávka, prodej, montáž: - interiérové a vnější bazény - laminátové, fóliové, plastové. Ohřevy bazénů. Vířivé vany. Infrasauny. Čerpadla.

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Gynekologická ordinace - ultrazvukové vyšetření - HPV vakcinace - neplodnost - mamografické vyšetření - hormonální antikoncepce

MUDr. Pavlína Kazinotová s.r.o. provozuje ambulanci alergologie a klinické imunologie.

Dětská kardiologie od novorozence do 19-ti let a poradna pro děti s poruchou metabolismu a cholesterolem. Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Provozujeme také sportovní kardiologii s prohlídkami profesionálních sportovců a žáků.

Tomáš Vidras se zaměřuje na prodej respirátorů a plastových obalů.

Služby vodo, topo, plyn: - instalatérské a topenářské práce, rozvody vody, ústřední a podlahové vytápění.

Společnost MUDr. Radana Syslová s.r.o. nabízí péči v oborech diabetologie, endokrinologie, interna.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.

Domov pro seniory. Domov důchodců. Poskytuje pobytové sociální služby osobám od 60 let věku.

Alergologie MUDr. Miluše Dupáková, s.r. o. provozuje ambulanci alergologie a klinické imunologie pro děti

MUDr. Božena Kopecká s.r.o.provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Nestátní nezisková organizace poskytující sociální služby širokému spektru obyvatelstva: - děti - senioři - osoby se zdravotním postižením.

Dům s pečovatelskou službou: - má celkem 35 bytů, z toho 34 bytů 1+1 a jeden byt 2+1 - byty jsou vybaveny kuchyňskou linkou, ostatní nábytek má každý nájemník vlastní - pro seniory, příp. občany, kteří jsou soběstační, ale k samostatnému životu potřebují pro svůj špatný zdravotní stav pomoc - nabízí se zde základní pečovatelské úkony jako ...