Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Vývoj: - software pro řízení technologických procesů - software na míru

Služby: - dodávková autodoprava - skladování - pronájem užitkových vozů

Činnost: - zprostředkování služeb v oblasti finančního poradenství, pojišťovnictví a hypoték

Nákup a prodej: - nové i použité automobilové náhradní díly. Likvidace: - starší i nová vozidla (vydáváme protokol o jeho likvidaci na jehož základě je možno zrušit TP). Autovrakoviště vozidel: -Peugeot, Citroën, tel.:606750353 -Opel, Ford tel.:606750352 -VW, Audi, Lancia, Fiat, Alfa Romeo, tel.:606750350.

Služby - kurzy, semináře, workshopy a webináře - poradenství pro podnikatele - volnočasové aktivity - kurzy pro pedagogy.

Zahradnické a teréní práce - sečení travnatých ploch.

Dovoz - sazenice květin pro skleníkové a venkovní pěstování.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Květinářství - prodej květin - květinové dekorace.

Služby - zavádění nových norem ISO 9001:2015 a ISO 14001:2015 - zajištění certifikace: systému řízení kvality, systému životního prostředí, systému bezpečnosti práce, systému bezpečnosti potravin, systému bezpečnosti informací.

Služby - servis PC a notebooků - zálohování dat. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy.

Prodej: - automobilové náhradní díly, doplňky, příslušenství. Rychloservis: - expresní servis osobních automobilů - geometrie vozidel - příprava a provedení STK - odtahová služba - ekologická likvidace vozidel.

Služby: - vývoj specializovaných databázových aplikací.

Výroba, kovovýroba: - ozubená kola - řetězová kola - jeřábové hákové závěsy - drapáky

Služby: - letecké záběry, video - letecké snímky, fotografie Létáme s nejrůznějšími typy dronů pro film, reklamu a televizi po celé ČR a Evropě.

Služby: - tvorba mediální strategie - zpracování a distribuce tiskových zpráv - organizace tiskových konferencí - návrhy grafické a obsahové podoby publikací - komplexní zpracování propagačních materiálů - grafické návrhy a tisk materiálů - příprava vzdělávacích akcí na klíč - produkce a koordinace zábavných akcí včetně kulturního programu

Činnost: - provozovatel značky go4games - provoz herny, bary