Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Společnost AGEL Servis a.s. je poskytovatel služeb v oblasti správy budov a outsourcingu služeb AGEL Servis poskytuje, případně zastřešuje, služby v oblasti správy budov, logistiky a servisu zdravotní techniky společnostem v rámci skupiny AGEL.

Ordinace Neředín, spol. s r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé - MUDr. Igor Mazoch.

PERI je největším výrobcem, prodejcem a nájemcem systémů bednění a lešení na světě. Pobočka Prostějov. Prodej, pronájem, půjčovna: -lešení. -bednění.

Oční optika - vyšetření zraku, kompletace korekční pomůcky včetně kontaktních čoček a diagnostického poradenství. - výroba všech tipů brýlí - největší sortiment značek brýlí - sluneční brýle

Family poradna: - privátní manželská a rodinná poradna: - manželské a vztahové problémy - vztahy s dospívajícími dětmi - hendikepované děti a dopad na rodinu a manželství - složité životní situace - závislosti blízké osoby - poradenství pro osobní růst.

MDDr. Michal Jantač provozuje soukromou zubní ordinaci.

Inteligentní elektroinstalace: - skleněné dotykové vypínače a termostaty s volitelným designem - IRC řízení vytápění, zónová regulace vytápění - optimalizace zdrojů vytápění (plyn, krb, solar), FVE, elektřina - dodávky MaR do domů a do průmyslu - měření a optimalizace spotřeby elektřiny - moderní ovládání dotykovými telefony a tablety - ...

Prodej umělecké předměty - kresby, malby, starožitné grafiky. Internetová galerie.

Firma Marek Drozd nabízí profesionální topenářské a vodoinstalatérské práce. Montujeme tepelná čerpadla, podlahové vytápění, plynové a elektrické kotle i kotle na tuhá paliva.

Mgr. Radek Eliáš poskytuje domácí rehabilitační péči v Olomouci.

Pavlína Pluskalová poskytuje služby léčebné rehabilitace.

Občanské sdružení. Poskytování sociálních služeb pro seniory: -Domov pro seniory–Dům S. M. Stanislavy Ernstové. Provoz domova seniorů-nepřetržitý provoz.

Tetování, piercing, nastřelování naušnic, permanentni make-up.

Mgr. Andrea Štěpáníková, Ph.D. provádí dopravní psychotesty pro řidiče.

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Provoz autobazaru ve Šternberku. Výkup a prodej osobních, užitkových vozidel. Sjednání povinného, havarijního pojištění a financování koupě automobilu. Půjčovna minibagrů.

Velkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zařízení a regulace - regulátory tlaku plynu a plynové filtry - plynové kotle Výroba: - plynová podokenní topidla.

Činnost: Proječní činnost v občanské výstavbě - topné systémy, vzduchotechnika, solární systémy.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

MUDr. Renata Vančíková je všeobecný praktický lékař pro dospělé